• Turkhane Logo

Bordo mavililer sezona hızlı başladı

Süper Lig'in açılış haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 5-1'lik skorla galip ayrılan takım oldu.

22:30 16 Ağustos 2021 Pazartesi
Bordo mavililer sezona hızlı başladı
Süper Lig'in açılış haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 5-1'lik skorla galip ayrılan takım oldu.

Süper Ligin açılış haftasında Yeni Malatyaspora konuk olan Trabzonspor, rakiplere ilk haftadan gözdağı verdi. Bordo Mavililer, sahadan 5-1 galip ayrıldı; kurduğu kadroyla bu sezonun iddialı ekiplerinden biri olduğunu gösterdi.
Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, Süper Ligin açılış haftasında Yeni Malatyasporu deplasmanda 5-1 yendi. Yeni transferlerden Marek Hamsik ile Gervinho ile Anthony Nwakaeme, birer gol ve birer asistle oynadı. Yeni golcü Cornelius, 2. yarı Gervinhonun yerine oyuna girdi. 
Bordo Mavililer, maça etkili başladı. 3. dakikada Hamsikin asistini Bakasetas gole çevirdi ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.
11. dakikada Djaninynin harika bıraktığı topu Antony Nwakaeme, sert ve düzgün vuruşla ağlarla buluşturdu: 0-2. 29da Nwakaeme, harika pasla Gervinhoyu topla buluşturdu. Fildişili oyuncunun vuruşunda Malatyaspor ağları üçüncü kez havalandı ve Trabzonspor, 3-0 öne geçti.
32. dakikada Adem Büyük, ceza sahası sol içinde vuruşunu yaptı. Kaleci Uğurcanın ayaklarının dibinden top filerlerle buluştu.
42. dakikada ilk golün asistini yapan Marek Hamsik sahneye çıktı. Gervinhonun arka direğe bıraktığı topu Hamsik, köşeden topu ağlara gönderdi ve Trabzonsporu 4-1 öne geçirdi.
Trabzonspor devreye üç farklı üstünlükle girerken; Bordo Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, ikinci yarı yeni transfer Corneliusu, Gervinhonun yerine oyuna sürdü. 66. dakikada Djaniny, kendisine yapılan faul sonrası kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve skoru 5-1 yaptı.
Adem Büyük, 86. dakikada ceza sahası içinde şık bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakırı geçti, ancak VAR incelemesi sonrasında pozisyonda ofsayt olduğu tespit edildi.
Trabzonsporun yeni transferi Corneliusun 90+2deki şutu direkten dönerken, Trabzonspor, sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Son güncelleme: 22:30 16.08.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı