• Turkhane Logo

Yamanlar Koleji’nin tabelasını parçalamıştı, yıllar sonra itiraf etti

18:25 05 Temmuz 2023 Çarşamba
Yamanlar Koleji’nin tabelasını parçalamıştı, yıllar sonra itiraf etti









15 Temmuz sözde darbe girişiminin ardından kayyım atanarak gasp edilen Yamanlar Koleji’nin tabelaları, ellerinde keser ve balyozlarlar olan saldırganlar tarafından parçalanmıştı. Söz konusu saldırganlardan AKP İzmir Karabağlar belediyesi eski meclis üyesi Emrullah Kavuz, yaptığı barbarlığı yıllar sonra itiraf etti.



/



Bir Twitter kullanıcısının hafızalara kazınan o fotoğrafı paylaşarak, “Bu resimdeki sen misin Emrullah Kavuz? Sadece bunu söyle.” şeklindeki sorusuna Kavuz, “Hain fet.nün mabedinin levhasını kırıp, yerine Türk bayrakları ve RTE’nin posterini asan resimdeki bu nasipli benim.” ifadelerini kullandı. Söz konusu itirafla, yıllardır hafızalara kazınan ibretlik fotoğraftaki saldırgan da ortaya çıkmış oldu.



/



AKP’Lİ KAVUZ REKLAMI SEVİYOR



Bir dönen AKP İzmir Karabağlar belediyesi meclis üyeliği yapan Kavuz, gündemde olmayı seven isimlerden biri. Sık sık yaptığı açıklama ve paylaşımlarla isminden söz ettirme çabasında. AKP’li Kavuz, son olarak İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakılmasının ardından topladığı bir grup çocuğa İsveç bayrağının üzerine tuvaletlerini yaptırmıştı. Eyleme küçük çocuklarında aracı edilmesi bazı haber sitelerinde çocuk istirmarının bir başka türlüsü olarak yer almıştı.







KILIÇDAROĞLU’NU ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞTİ



AKP’li eski meclis üyesiEmrullah Kavuz, ‘Adalet Yürüyüşü’ başlatan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nu da ölümle tehdit etmişti. Kavuz’a arkasında toplanan bir grup tekbir getirip rabia işareti yaparak eşlik ettiği video görüntülerinde Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit içeren sözler sarf eden Kavuz, videonun sonunda “Reisin ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakıyoruz. Tek bir kelimesiyle ölürüz şehadet için koşar öldürürüz gereken her şeyi yaparız” şeklinde ifadeleri yer alıyordu.



ADAY GÖSTERİLMEYİNCE KÖPÜRDÜ



Kavuz, 2019’daki yerel seçimlerde ise yeniden aday gösterilmeyince sosyal medyadan yaptığı paşlaşımlarla bu kez partisini hedef alarak yöneticileri hakkında çeşitli iddialar ortaya atmıştı.

Son güncelleme: 18:25 05.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı