• Turkhane Logo

Sinan Oğan’ın 30 milyon liralık bir arazisi daha oldu

15:00 12 Ocak 2024 Cuma
Sinan Oğan’ın 30 milyon liralık bir arazisi daha oldu





Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan’ın Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki Ballıkpınar Mahallesinde seçimden sonra yaklaşık 30 milyon değerinde 6 dönüm arazi daha aldığı, bulunduğu bölgedeki arsaların planlarını hukuksuz bir şekilde değiştirdiği, karayollarına ait yolu da yaptırdığı kapıyla kapatıp zimmetine geçirdiği ortaya çıktı.



Oğan’ın kapattığı yolun bitişiğindeki arsanın ise yakın arkadaşı AKP Milletvekili Cantürk Alagöz’e ait olduğu öğrenildi. Oğan böylece seçim sonrası toplamda 120 milyonluk yeni mülk edinmiş oldu. Oğan, seçim sürecinde emekli maaşıyla geçindiğini savunmuştu.



SEÇİM SONRASI 120 MİLYONLUK MÜLK



Veryansın TV’den Erdem Atay ve Eray Çelebi’nin özel haberine göre; seçim çalışmalar sırasında emekli maaşıyla geçindiğini söyleyen Sinan Oğan’ın seçim sonrası 90 milyonluk mülk alımı daha önce ortaya çıkmıştı. Oğan yine Gölbaşı’ndan 30 milyonluk malikane, aynı ilçeden tarla vasfında henüz imara girmemiş 30 milyonluk arazi ve Çankaya Beysu Konakları’ndan 1 milyon dolar değerinde ev satın almıştı. Sinan Oğan böylece seçim sonrası toplamda yaklaşık 120 milyonluk yeni mülk edinmiş oldu.

Son güncelleme: 15:00 12.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı