• Turkhane Logo

​İmamoğlu'nun 'israf' belgelerini zoom'ladıkları için kovulan dört kameramanın isimleri belli oldu

Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında yaşananların yankıları sürüyor.

11:22 24 Mayıs 2019 Cuma
​İmamoğlu'nun 'israf' belgelerini zoom'ladıkları için kovulan dört kameramanın isimleri belli oldu
Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında yaşananların yankıları sürüyor.




Programı sunan Ahmet Hakan, AKP yanlısı sorularıyla İmamoğluna yüklenmiş, ardından da İmamoğlunun israf belgelerini açıklayacağını söylemesinin ardından, yukarıdan gelen bir telefonla yayın kesilmiş ve süresinden önce bitirilmişti. 


Ardından da, İmamoğlunun israflarla ilgili gösterdiği belgelere yakın çekim yaptıkları gerekçesiyle dört kameramanın işine son verildiği ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu da bu iddiayı doğrulamıştı. Şimdi o kameraman isimleri de kamuoyuna yansıdı. 

Sözcü TV’de Uğur Dündar ile Halk Arenası’na konuk olan Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te katıldığı programda ortaya koyduğu israf çizelgelerini zoom’layan kameramanların işten çıkarıldığını açıklamıştı. 

Neohaberin haberine göre, kameramanlar Ekrem İmamoğlu’nun israf belgelerini gösterdiği sırada yakın çekim yapınca işten çıkarıldı. İşlerine son verilen kameramanlar Tanju Esen, Metin Bıyık, Melih Özlem ve Mert Tetik olduğu, basın emekçilerine işten çıkarılma tebligatlarının yapıldığı ortaya çıktı.

Habere göre, Kanal D ve CNN Türkün teknik işlerinden sorumlu firma Özkan Prodüksiyonda çalışan kameramanların neden işten çıkarıldığına yönelik herhangi bir açıklama ise yapılmadı. Demirören Medya ve Özkan Prodüksiyon bünyesinde uzun yıllardır görev yapan kameramanlardan Tanju Esen ve Metin Bıyık’a işten çıkarıldıkları Çarkıfelek programının çekimleri sırasında haber verildi. Çekimler tamamlanır tamamlanmaz ise basın emekçileriyle yollar ayrıldı.

Öte yandan Ahmet Hakanın Tarafsız Bölge programının reji ekibinin de işten çıkarılacaklar arasında olduğu ileri sürüldü.

Son güncelleme: 11:22 24.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı