• Turkhane Logo

İmamoğlu ile küçük kız arasında gülümseten TRT diyaloğu

17:00 25 Şubat 2024 Pazar
İmamoğlu ile küçük kız arasında gülümseten TRT diyaloğu





Ekrem İmamoğlu, Fatih Kara Surları Belgradkapı restorasyonu açılışı’na katıldı. “İstanbul, üç şeyden çok çekti: İhmalden, ihanetten, israftan” diyen İmaoğlu ile Öykü adındaki küçük kız arasındaki İBB’nin etkinliklerini haber yapmayan TRT diyaloğu güldürdü.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul, yıllarca üç şeyden çok çekti: İhmalden, ihanetten, israftan. İstanbul hiç bu kadar icraatçı bir dönem yaşamadı. Ben, her türlü yarışa varım. Zaten bu arkadaşların yaklaşık 20 yılı ile de yarışır durumdayım. 5 yıl eşittir, 20 yıl, 25 yıl” dedi. İstanbul’da inançları, dini, milli duyguları istismar ederek siyaset yapma devrinin kapandığını vurgulayan İmamoğlu, “Oradan size ekmek yok” diye konuştu.

Restorasyonu gerçekleştirilen Dünya mirası 1600 yıllık Kara Surları Belgradkapı için açılış töreni düzenlendi.

Alana, CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat ile birlikte gelen İmamoğlu, önce  Çocuk Kütüphanesi ve İBB Kültür’ün düzenlediği çocuk atölyesine konuk oldu. Bir anda karşılarında İmamoğlu’nun görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen çocuklarla, İBB Başkanı arasında renkli sohbetler yaşandı.

TRT SOHBETİ GÜLDÜRDÜ

Kameraları gösteren öykü isimli çocuk, “Hangi kanallar bunlar” sorusuna, “Bilmiyorum ki, bütün kanallar var orada” yanıtını verdi. İmamoğlu, Öykü’nün “TRT Haber mi” sorusunu ise, “Bilmiyorum ki, TRT Haber… O uğramıyor buraya, gelmiyor pek. Gelirken yolunu kaybediyor. Sonra diyorlar ki, ‘Bulamadık sizi.’” şeklinde yanıtladı. İmamoğlu, sözlerine, “Ağlayayım mı” şeklinde tepki veren Öykü’ye, “Bir türlü beni göstermiyorlar. Ne yapayım ben de” yanıtını verdi. Öykü’nün soruları, tepkileri ve İmamoğlu’nun yanıtları gülüşmelere neden oldu.

Son güncelleme: 17:00 25.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı