• Turkhane Logo

Hakan Şükür, ‘Fatih Terim Fonu’ vurgununu yorumladı: Faturayı bankanın mudilerine kesecekler

Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür, futbol dünyasının ünlü isimlerinin adının karıştığı ‘dolandırıcılık’ iddialarıyla ilgili konuştu. Konunun ‘kapatılacağını’ belirten Şükür, ‘faturanın’ ise muhtemelen banka mudilerine kesileceğini söyledi.

10:50 28 Kasım 2023 Salı
Hakan Şükür, ‘Fatih Terim Fonu’ vurgununu yorumladı: Faturayı bankanın mudilerine kesecekler
Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür, futbol dünyasının ünlü isimlerinin adının karıştığı ‘dolandırıcılık’ iddialarıyla ilgili konuştu. Konunun ‘kapatılacağını’ belirten Şükür, ‘faturanın’ ise muhtemelen banka mudilerine kesileceğini söyledi.





Fatih Terim’in tavsiyesi olmadan ‘dolandırıldığı’ iddia edilen futbolcuların ‘Ponzi’ sistemine dahil olduğunu düşünmediğini dile getiren Hakan Şükür, olayın bir kaç ay önce Saray’a taşındığını kaydetti.



Şükür, “Bunu mevcut bankanın mudilerine yıkacak şekilde zamana yayarak, Fatih Terim’i işin dışında tutarak çözmek için söz alındığını söyleyebilirim. Kamuoyuna yansımadan önce çözüm için Saray’a gidildiğini de biliyorum.” dedi.









Hakan Şükür’ün kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamalardan bölümler şöyle:




Ben bu insanlara kötü diyemem. Hakkımı helal etmiyorum demem. Helal ediyor muyum, bilmiyorum. Fatih Terim gibi bir insanın bu fonda isminin olmaması, onun adının iddianamede olmaması çok inandırıcı bir şey değil. Ama maalesef bu sistemde oluyor.



Fatih Terim’in Erdoğan ve Mehmet Ağar’la arası çok iyidir.Bu hukuk sisteminde bu durumdan hiç birşey çıkmaz. Bir kere elden paralarla, vergiden muaf işler yapılmış. Balık baştan kokar.



Bunu mevcut bankanın mudilerine yıkacak şekilde zamana yayarak, Fatih Terim’i işin dışında tutarak çözmek için söz alındığını söyleyebilirim. Saray’ı aradıklarını, Saray’la konuştuklarını duymuştum bu meseleyi çözmek için. Bir kaç ay önce… Bu olay daha ortaya çıkmadan.



Çok yakın dostlarımla selam gönderdiler. ‘Ya biz herşeyi biliyoruz aslında ama..’ Evet maalesef iş işten geçti. Harama bulaştınız. Ahlaki bir erozyon yaşanıyor Türkiye’de. İnanın buna bunları talimat verip yaptırdıkları hakim, savcı, yargıç kimse; mutlaka evrak biriktiriyorlardır. Bunlar hukukun gelmesini istemezler.



Üzülüyorum, ‘Hakkımı helal etmiyorum’ demiyorum. Hakan Şükür’ün Fatih Terim’in belgeselinde olmamasının nedenini merak edenlere bugünü örnek gösterebilirsiniz! Bu arkadaşlarımın, spikerlerin… Gollerinizin gösterilmemesi… Herkesin sahibinin kim olduğunu gösterir bu ülkede.



Ama benim açımdan herşeyin sahibi Allah’tır. Allah, hakkı sahibine verir. Ama bugün olur, yarın olur. Çok kazandı, çok parası vardı; beyaz kefeni giyer gider…



Reza Zarrap, Süleyman Arslan hikayesinde ‘Hakan Şükür koydu parayı’ dediler değil mi? Ama sonra ne oldu; gittiler parayı geri aldılar. Hani Hakan Şükür koymuştu parayı? Bu ülke neler gördü.



Herkes herşeyi biliyor. Toplumun her ferdi. Kendi adıma söyleyeyim; Hakan Şükür’ün kim olduğunu, ne kadar temiz bir insan olduğunu biliyorlar. Bu arkadaşlarımın kazandığı her parada benim payım var, emeğim var, alın terim var. Hele ki Arda… Hele ki Emre…



Fatih Terim… Benim eşimi ailesinden isteyen kişi… N’oldu, kaç yaşında Fatih Terim 70. Kovid olduğunda nasıl arayacağımızı şaşırdık. Bu kadar paraya değer mi, bu kadar yok saymaya, herşeyi bilmene rağmen susmana değer mi?



Mustafa Denizli Milli Takıma imza attıktan sonra Fatih Terim’i takımın başına getirdiler. Montella nasıl geldi? Fatih Terim Milli Takım’a gelecekti ancak ‘Şu olaylar çözülsün sonra’ denildi. Bilerek söylüyorum…




Son güncelleme: 10:50 28.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı