• Turkhane Logo

Artık muzların sahibini öğrensek! Yine Mersin Limanı’nda Muz yüklü konteynerde uyuşturucu çıktı

12:50 07 Ocak 2024 Pazar
Artık muzların sahibini öğrensek! Yine Mersin Limanı’nda Muz yüklü konteynerde uyuşturucu çıktı





Mersin Limanı’nda yine uyuşturucu ele geçirildi.  Liman sık sık uyuşturucu haberlerine konu olsa da asıl zehir tacirlerine ulaşılmaması sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Hukukçu Figen Çalıkuşu’nun da aralarında bulunduğu bir çok kişi sosyal medyada ‘Artık muzların sahibini öğrensek’ yorumları geldi.



Gün geçmiyor ki ‘Rotası Türkiye olan uyuştucu yüklü bir gemi ele geçirildi‘ haberleri dünya medyasına konu olmasın. Ya da Mersin limanında uyuşturcu ele geçirilmesin. AKP’in içişleri bakanı Ali Yerlikaya film müziği eşliğinde yaptığı başka operasyonların görüntülerini paylaşırken, her nedense bir türlü asıl uyuşturucu baronlarına ulaşamıyor.



Yine ‘Mersin limanında uyuşturucu yakalandı‘ haberi medyaya düştü. Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından Mersin Limanı‘nıda Orta ve Güney Amerika ülkelerinden limana getirilen Muz yüklü bir konteyner şüp üzerine arandı.



X-ray  taraması ve narkotik dedektör köpekleri kullanarak gerçekleştirdikleri aramada, muz yüklü konteynerin ön kısmındaki gizli bir bölmeye saklanmış 77 kilogram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. 



Bu tür haberler sık sık yayınlansa da asla uyuşturucunun gerçek sahiplerine ulaşılmadı. Bu durumdan olsa gerek haberi alıntılayan Hukukçu Figen Çalıkuşu’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘‘Muzların sahibini de öğrensek artık …. Kimin muzları bunlar‘‘ diye sordu . Bazı sosyal medya kullanıcıları da muzun sahibinin hiç bir zaman bulanamamasını maymun fotoğrafı ile anlattı.




Muzların sahibini de öğrensek artık ….
Kimin muzları bunlar https://t.co/6j9vVT2iuq— Figen AlbugaÇALIKUŞU / Adalet yoksa zulüm vardır. (@FigenCalikusu) January 7, 2024

Son güncelleme: 12:50 07.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı