• Turkhane Logo

Acun Ilıcalı’ya sponsor olan holding patronu gözaltına alındı

17:25 24 Ocak 2024 Çarşamba
Acun Ilıcalı’ya sponsor olan holding patronu gözaltına alındı





Acun Ilıcalı’nın futbol takımına sponsor olan kripto para borsası Tomya’ya yönelik soruşturmada Ağabey Yatırım Holding AŞ’nin patronlarından Fayik Özbey gözaltına alındı. Aynı zamanda Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Özbey’in kripto para borsası Tomya’ya yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi



Acun Ilıcalı’nın futbol takımına sponsor olan kripto para borsası Tomya’ya yönelik soruşturmada dikkat çekici bir isim yer aldı. Ağabey Yatırım Holding AŞ’nin patronlarından Fayik Özbey gözaltına alındı.



Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen ‘dolandırıcılık’ soruşturmasına yeni isimler eklendi.



Halk TV’nin haberine göre gözaltına alınan isimler arasında Kapalıçarşı piyasasının en güçlü bir kaç isminden biri olarak anılan Fayik Özbey de dahil edildi. Ağabey Yatırım Holding’in yanı sıra Özbey Kıymetli Madenler AŞ, Venüs Döviz Altın AŞ, Özbey Değerli Metaller Rafineri AŞ, Venbey Yatırım Menkul Değerler AŞ, Özbey Altın Sanayi AŞ, Osmanlı Döviz Altın AŞ, Özbey Finansal Danışmanlık Limited Şirketi’nin ortakları arasında yer alan Özbey ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.



Fayik Özbey’in yanı sıra Metin Altan, Kemal Akarsu, Yunus Can Göktaş, Mert Karalp, İbrahim Kayra, Hasan Tekin ve Kaan Şen dün sabah gözaltına alınan isimler arasında yer aldı. Altın ve döviz piyasasının güçlü isimlerinden Özbey, aynı zamanda Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı.



Kripto para borsası Tomya, Acun Ilıcalı’nın, İngiltere Premier Ligi takımı Hull City’nin sponsoru olmasıyla adını duyurmuştu.

Son güncelleme: 17:25 24.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı