• Turkhane Logo

Saadet Partisi İsrail ordusuna domates satan ilçe başkanını görevden aldı

16:25 22 Aralık 2023 Cuma
Saadet Partisi İsrail ordusuna domates satan ilçe başkanını görevden aldı





Gazze’nin bombalandığı bir dönemde İsrail’e domates sattığı ortaya çıkan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin, görevden alındı.



Saadet Partisi, İsrail ordusuna domates sattığı ortaya çıkan Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin’i görevden aldı. Türkiye’den gönderilen ürünlerin İsraillilere sunulmadan önce İsrail markalı kartonlara aktarıldığı ortaya çıkmıştı.



İSRAİL ORDUSU’NA DOMATES SATTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, “Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı. TV5’te yayına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Erdemli İlçe Başkanına el çektirildiğini açıkladı. Şahin’in İsrail ordusuna domates sattığı ortaya çıkmıştı.



GAZETECİ METİN CİHAN ORTAYA ÇIKARMIŞTI



Gazeteci Metin Cihan, askerlerin domates taşıdığı görüntüleri, “İsrail askerinin domatesi de bizden gidiyormuş. Fotoğraflara 2020 yılında İsrail basınında çıkmış bir haberde denk geldim. Video ise güncel. Ona da İsrail basınında denk geldim. Videodaki göçmen işçilere verilen görev, Türkiye’den gönderilen ürünleri İsraillilere sunmadan önce İsrail markalı kartonlara aktarmak. Böylece bu ticareti orada da gizli tutmaya çalışıyorlar” demişti. Cihan, domatesleri gönderenin Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı olduğunu kaydetmişti.




israil askerinin domatesi de bizden gidiyormuş. fotoğraflara 2020 yılında israil basınında çıkmış bir haberde denk geldim. video ise güncel. ona da israil basınında denk geldim. videodaki göçmen işçilere verilen görev, türkiyeden gönderilen ürünleri israillilere sunmadan önce… pic.twitter.com/Wu4069j4mQ— metin cihan (@metcihan) December 21, 2023

Son güncelleme: 16:25 22.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı