• Turkhane Logo

Peker, hakim Toklu’nun peşinde: Korkmaz’ın oteline çöken ekiple seni buluşturan konu ne?

Peker’in, Paramount Hotel’de emniyet, medya ve iş dünyasından isimlerle görüştüğünü iddia ettiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’nun yalanlamasına cevap verdi.

16:06 08 Haziran 2021 Salı
Peker, hakim Toklu’nun peşinde: Korkmaz’ın oteline çöken ekiple seni buluşturan konu ne?
Peker’in, Paramount Hotel’de emniyet, medya ve iş dünyasından isimlerle görüştüğünü iddia ettiği Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’nun yalanlamasına cevap verdi.


Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker’in 9. videosunda,Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’nun, arandığı dönemde Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde ücret ödemeden kaldığını ve lüks araca bindiği iddiasında bulunmuştu.

Peker, otelin müşteri portföyünün kendisinde olduğun belirterek, “Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Ankara hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran makam var ya o. Bu adam o kadar rahat bir adam ki 0X5 ile görevine gidip geliyor” demişti.
  Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat toklu bey devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK HOLDİNG’dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana. — Sedat Peker (@sedat_peker) June 8, 2021

Bu iddiayı yalanlayan Toklu ise ailesinin zengin olduğunu belirtti, “Hâkim ve savcıların yüzde 25’i benden daha pahalı arabaya biner” ifadesini kullandı. Toklu, aileden varlıklı olduğuna işaret ederek, “Karaman’da araştırın, babamdan kalma enerji, akaryakıt, gıda işleri var. Toklu Petrol örneğin. Ben düz adamım, yanlış işim olmaz” dedi. Toklu, Sedat Peker olmak üzere, hakkında gerçeğe aykırı iddialar ortaya atanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağına kaydetti.

PEKER’DEN CEVAP: BAK SANA NELER YAPACAĞIM…”

Toklu’nun kendisini yalanmasına cevap veren Sedat Peker, “Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu bey heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim” dedi. Toklu’dan tatilin faturasını yayınlamasını isteyen Peker, “Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu bey devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK HOLDİNG’dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana” ifadelerini kullandı.

Peker, Toklu’ya seslenerek, “Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu bey geçen sene Sezgin Baran Korkmaz’ın parasına, oteline çöken ekiple seni orda buluşturan konu ne sen onu anlat!” ifadesini kullandı.

Son güncelleme: 16:06 08.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı