• Turkhane Logo

Günler sonra nihayet provokatör yakalandı!

Malatya’da kilise derneğine taşla saldıran şüpheli gözaltında...

21:01 27 Kasım 2017 Pazartesi
Günler sonra nihayet provokatör yakalandı!
Malatya’da kilise derneğine taşla saldıran şüpheli gözaltında...

Malatya’da Kurtuluş Kiliseleri Derneği temsilciliğinin bulunduğu ofise saldıran kişi yakalandı.

Yeşilyurt Caddesi’ndeki ofis önüne 24 Kasım’da gelen bir kişi, taş ataran camı kırmış, daha sonra da kayıplara karışmıştı.

Malatya emniyeti, saldırının kilitli parke taşıyla kırıldığını, olayda içeride bulunanların yaralanmadığının tespit edildiğini bildirdi.

Açıklamada saldırganın gözaltına alındığı bilgisi de verildi: “Dernek yetkilileriyle olay hakkında bilgi alışverişi yapılarak, olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışmalar ivedilikle başlatılmıştır. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen titiz çalışmalar neticesinde Malatya Kurtuluş Kilisesi Dernek temsilciliğine yönelik taşlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın Ö.G. olduğu tespit edilmiş ve cumhuriyet savcılığı talimatıyla şahıs gözaltına alınmış, gerekli soruşturmaya başlanmıştır.” / MALATYADA ALEVİLERİN EVLERİNE PROVOKATİF İŞARETLER KONULDU / MALATYA’DA ALEVİ AİLELERİN EVLERİNE KIRMIZI İŞARET / MALATYADA PROVOKATİF SALDIRILAR.. KURTULUŞ KİLİSELERİ DERNEĞİNE TAŞLI SALDIRI.. MALATYA’DA PROVOKATİF SALDIRILARA DEVAM: BU KEZ DE ERMENİ DERNEĞİNE SALDIRI!

Son güncelleme: 21:01 27.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı