• Turkhane Logo

Gazeteci Bahar Feyzan: ‘Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz’

14 Mayıs’ta seçim gecesi CHP’de ‘iktidarcılık’ tiyatrosu oynandığını savunan gazeteci Bahar Feyzan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın CHP’yi avucunun içine aldığını ve Özkan’ın olduğu bir CHP’ye karşı AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ömrü yeterse 5 seçimi daha kazanacağını söyledi.

14:50 16 Mayıs 2023 Salı
Gazeteci Bahar Feyzan: ‘Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz’
14 Mayıs’ta seçim gecesi CHP’de ‘iktidarcılık’ tiyatrosu oynandığını savunan gazeteci Bahar Feyzan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın CHP’yi avucunun içine aldığını ve Özkan’ın olduğu bir CHP’ye karşı AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ömrü yeterse 5 seçimi daha kazanacağını söyledi.









14 Mayıs’ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerini CHP Genel Merkezi’nde takip ettiğini belirten Bahar Feyzan, Tuncay Özkan’ın seçim gecesi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a karşı yaptıklarını İmamoğlu ve Yavaş’a olan saygısından dolayı anlatmayacağını söyledi.



Youtube kanalından ‘Seçim Gecesi Kim Hangi Tiyatroyu Oynadı?’ başlıklı yayınladığı videoda konuşan Bahar Feyzan’ın anlattıklarından öne çıkanlar şöyle:



”TUNCAY ÖZKAN CHP’Yİ AVCUNUN İÇİNE ALMIŞ, ERDOĞAN TUNCAY ÖZKAN’IN OLDUĞU CHP’DE 5 SEÇİMİ DAHA KAZANIR”



‘‘Onursal Adıgüzel görevden alındı ama şunu net söylüyorum CHP’den Tuncay Özkan gitmeden CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Erdoğan’ın ömrü yeter mi bilemem ama Erdoğan Tuncay Özkan’ın olduğu CHP’de 5 seçimi daha kazanır. Hatta ömrü yeterse 10 seçimi bile kazanır. Partiyi de avucunun içine almış, medyasını da kurmuş, partide kimsenin gözünü açtırmıyor, sesini çıkaran olursa fişini çekiyor, Kemal beyi de kendinin yönettiğini düşünüyor.



”ÖZKAN’IN İMAMOĞLU VE YAVAŞ’A YAPTIKLARINI BAŞKANLARA SAYGIMDAN ANLATMIYORUM”



Seçim gecesi belediye başkanlarına yaptığını buradan anlatmayacağım. Çünkü ayıp olur, Mansur beye ve Ekrem beye duyduğum saygıdan dolayı buradan anlatmayacağım. O yüzden CHP’de çok büyük değişimler olmadığı sürece özellikle partide kendi konumunu, kendi gücünü partinin iktidar olmasından daha fazla önemseyen insanlar, o klikler partiden girmediği sürece CHP’ye umut besleyenler….umarım ben yanılırım. Dolayısıyla bizim izlediğimiz tiyatro iktidarcılık, iktidar nasıl hızla uzaklaşılırdı.



”CHP GENEL MERKEZİ’NDE SEÇİM VERİLERİNİ BULANA KADAR CANIM ÇIKTI”



Biz CHP binasında hayretlerle izliyoruz. Ya da içerde Halk TV var, onu izliyoruz. Mahkumsun bir kere… Ama niye CHP verisel başka bir şey sunmuyor ki? Biz KRT izleyeceksek zaten evde izlerdik. Mısır patlatarak falan izlerdim yani. Ben niye oraya gidiyorum, daha sağlıklı bir veri alabilmek için. CHP’nin verilerini bulana kadar benim canım çıktı ya! CHP doğru dürüst veri paylaşmadı ki basınla, bizimle. Biz verileri zar zor bulduk. Sanki veriler bir devlet sırrı. Eğer dün gece ANKA diye bir yer olsaydı veri akışı da olurdu. Anadolu Ajansı’yla aynı gitmeye başladılar. Onun üzerine biliyorsunuz Halk TV’de kıyamet koptu, niye Erdoğan önde gösteriliyor diye. ANKA diye bir yer yokmuş ki, ANKA’nın adı varmış, kendisi yokmuş.



”GAZETECİLER VERİ ALAMAYACAKSA NİYE CHP MERKEZİNDE? GÜN YAPMAK İÇİN TOPLANMADIK”



CHP Genel Merkezi’nde o kadar basın mensubunu ağırlıyorsunuz bize veri vermeyecekseniz biz niye oradayız, gün mü yapıyoruz? O zaman biz veri yayınlamayacağız diye bir tabela asın. Bir partinin genel merkezine veri akışını sağlayamaması büyük bir skandal.



”SEÇİM YÖNETİMİ BİR KİŞİNİN ELİNE BIRAKILMIŞ”



Seçim gecesi kim hangi tiyatroyu oynadı dediğim kısımda şu; böyle seçim yönetilmez arkadaşlar. Skandal yani. Seçim yönetimi bir kişinin eline bırakılmış. O bir kişinin eline bırakılmış yönetim ve başka bir şey arkadaşlar bu. Ben orada, ‘Pardon da CHP seçimi mi kazanmak istemiyor?’ diye sordum. Ben CHP’yim, siz AK Parti’siniz; 10 seçime beraber giriyorsak ve ben 10’unda da kaybediyorsam, biz beraber miyiz? Bu soruları soruyor musunuz? Ben soruyorum şahsen. Bence insanlar da bu soruyu sormalı.”




Gazeteci Bahar Feyzan: ‘Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz’ pic.twitter.com/N7IPcBMnGU— Aktif Haber (@aktif_haber) May 16, 2023

Son güncelleme: 14:50 16.05.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı