• Turkhane Logo

Enes Kanter Freedom’dan gençlere özel proje yarışması

19:50 05 Temmuz 2023 Çarşamba
Enes Kanter Freedom’dan gençlere özel proje yarışması





NBA yıldızı ve Aktivist Enes Kanter Freedom, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kurucusu olduğu Enes Kanter Freedom Vakfı’nın öncülüğünde gerçekleştirilecek projeyle gençlerin sosyal konulara ilgisi artırılacak.



Boldmedya’dan Muhammet Ali Toksoy’un haberine göre, Dünyadaki insan hakları ihlallerini cesurca gündeme getiren, Çin’in Uygurlara ve Tibetlilere uyguladığı zulmü, NBA maçlarına ve medyaya taşıması sonrasında NBA’nin kendisine uyguladığı ambargo nedeniyle basketbola ara vermek zorunda kalan Enes Kanter Freedom büyük projelere imza atmaya devam ediyor.



Yıldız oyuncu, dünyadaki sosyal olaylar hakkında özellikle gençlerin bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve onları sorunları çözmek adına, fikir üretmeye teşvik etmek için ödüllü proje yarışmaları düzenleyecek. Projenin ayrıntıları 15 Temmuz’da Enes Kanter Freedom’un Telegram kanalından ve sosyal medya hesaplarından açıklanacak.



Enes Kanter Freedom, projeyle ilgili şunları söyledi: “Bugünlerde yaşadığımız büyük problemlerin başında, ülkesinden ayrılarak farklı coğrafyalara giden gençlerin din, dil, kültür farklılıklarından dolayı yaşadıkları ülkelere entegre olamaması veya asimile olması geliyor. Her iki durumda da büyük sorunlarla karşılaşan gençler mutsuz oluyor, ailesi ve yakın çevresi ile sağlıklı iletişim kuramıyor. Bu problemler maalesef her geçen gün daha da derinleşiyor ve bu konuda acil olarak çalışmaların yapılması gerekiyor. Bizde Enes Kanter Freedom Vakfı olarak gençlere yönelik sosyal konular üzerine proje yarışmaları düzenlemeye ve dereceye giren gençleri ödüllendirmeye karar verdik. Bu yarışmalar vesilesiyle gençlerin sosyal konulara olan ilgilerini arttırarak daha duyarlı olmalarını amaçlıyorum”



Her üç haftalık periyotlar halinde düzenlenecek ve 20 yaş altı gençlerin katılacağı yarışmada dereceye girenler şu ödülleri kazanacak;



1. 1000 $
2. 500 $
3. ve 4. imzalı tişört




FREEDOM TELEGRAM’DA ÖZEL KANAL AÇTI



Enes Kanter Freedom takipçileriyle daha etkili bir iletişim kurmak amacıyla bir telegram kanalı açtı. Kanalı, sosyal medyada gündemin çok yoğun olması ve aynı zamanda hızlı değişmesi nedeniyle açtığını ifade eden Enes Kanter Freedom tüm takipçilerini ama özellikle gençleri kanalına beklediğini söyledi. Freedom “Bu kanalda, sosyal medyada yayınlamadığım özel içerikleri, projeleri ve duyuruları paylaşıyorum. Kanala üye olanların benimle doğrudan iletişime geçebilme imkanı var. Ayrıca bu kanalda takipçilerimle farklı konularda beyin fırtınası yapabiliyoruz” dedi. Kanala katılmak için Telegram’da ‘Freedom Fighters’ hesabını aratarak aşağıdaki özel karekodu okutmak veya verilen link üzerinden katılmak gerekiyor.



Enes Kanter’in Telegram adresi şöyle:




Automatisch generierte Beschreibung/>








https://t.me/+pJ30w1xmsCVjMGQx

Son güncelleme: 19:50 05.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı