• Turkhane Logo

Devlet Bahçeli, Cem Özdemir’le görüşen İmamoğlu’nu hedef aldı: Soysuzluk!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Münih ziyareti üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi.

13:23 22 Şubat 2022 Salı
Devlet Bahçeli, Cem Özdemir’le görüşen İmamoğlu’nu hedef aldı: Soysuzluk!
MHP lideri Devlet Bahçeli, Münih ziyareti üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi.


İmamoğlu’nun, Almanya  Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir’le görüşmesine sert tepki gösteren Bahçeli, “Üstelik Türk ve Türkiye düşmanı aleni olan, PKK ve HDP sevdasını her fırsatta dile getiren devşirilmiş söz de siyasetçi Cem Özdemir isimli şarlatanla fotoğraf çektirip kucaklaşması, soysuzluğun ete kemiğe bürünmesidir.” dedi.

MÜNİH’TE NE İŞİN VARDI?


Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, şunları söyledi: “Türkiye’yi temsilen Milli Savunma Bakanımız (Hulusi Akar) konferansa katılmışken, İBB Başkanının da Münih’e gitmesi dikkat çekmiştir. Belediyenin işleri bitti de sırayı Münih Güvenlik Konferansı mı aldı? İstanbul Belediye Başkanı hangi sıfat, hangi görev, hangi sorumlulukla bulunmuştur. Bu şahıs ne arıyor Münih’te? Ne arıyor konferans koridorlarında? Neyin lobi çalışmasını yapıyor? Şayet bizim bilmediğimiz, sır gibi mahfuz tuttuğu bir görevi varsa söylesin de öğrenelim.”

HAÇLI EMELLERİNE İKRAM

“Üstelik Türk ve Türkiye düşmanı aleni olan, PKK ve HDP sevdasını her fırsatta dile getiren devşirilmiş söz de siyasetçi Cem Özdemir isimli şarlatanla fotoğraf çektirip kucaklaşması, soysuzluğun ete kemiğe bürünmesidir. Bu Türkiye muhalifi çürümüşle aynı karye girmek, beraberce gülücükler saçmak PKK’yla buluşmak demektir. Haçlı emellerine ikram demektir. Şerefli bir davranış da sayılamayacaktır.”

KURTLARIN MASASI KURTLAR SOFRASI OLUR

Devlet Bahçeli’nin hedefindeki bir diğer isim de Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’ydu. Ağır sözlerle yüklendi:

“12 Şubat yuvarlak masa toplantısı hususunda en sivri çıkışı Kobanili ‘Serok’ Ahmet yapmıştır. Onların sofrası Halil İbrahim sofrasıymış. Bizim soframız kurtlar sofrasıymış. Kurtların masası kurtlar sofrası olur. Serok dikkat etsin, kurdun gözünü kan bürüdü mü Kobani’ye kaçmakla bile kurtulamaz.”

NAMERDİN EN ÖNDE GİDENİSİN

“Serok Ahmet ayrıca ‘Bu memlekette 28 Şubat’tan en son bahsetmesi gereken kişi Bahçelidir. Çünkü 28 Şubat’ın başbakan yardımcısı Bahçeli’dir’ demiş. Bak Davutoğlu, benim 28 Şubat 1997’de başbakan yardımcısı olduğumu ispat etmezsen, namerdin en önde gidenisin. Bu iddianı belgelendiremezsen, müfteriliğin, münafıklığın, müflisliğin en menfur ismi olarak anılacaksın.”

Son güncelleme: 13:23 22.02.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı