• Turkhane Logo

Cübbeli’nin kasetlerini Yiğit Bulut dağıtmış: Fatih Altaylı görüntüleri ortalıkta dolaştırdığını açıkladı

16:50 25 Nisan 2024 Perşembe
Cübbeli’nin kasetlerini Yiğit Bulut dağıtmış: Fatih Altaylı görüntüleri ortalıkta dolaştırdığını açıkladı





Gazeteci Fatih Altaylı, Cübbeli Ahmet’in yıllar önce internete sızdırılan kasetlerini o dönem Habertürk TV’nin genel yayın yönetmeni olan bugün AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut tarafından dağıtıldığını açıkladı.



Gazeteci Fatih Altaylı, kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Ünlü’nün tutuklanmasına neden olan kasetlerin, bugün AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından biri olan dönemin Habertürk TV’nin genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut tarafından ‘ortalıkta dolaştırıldığı’nı açıkladı.



O VİDEOLARI YİĞİT BULUT GEZDİRİYORDU



Kişisel Youtube kanalında kendisine Cübbeli Ahmet’in, “Ekonominin bozuk olması çoğu günahı engelleyici bir şey! İçki pahalı, kumar pahalı, zina pahalı. F.hişelerin fiyatlarından haberim yok” sözlerinin hatırlatılması üzerine Altaylı şunları söylüyor: “(F.hişelerin fiyatlarından haberi) Vardır! Ne diyeyim abi işte, bu siyasal İslam böyle bir şey yani. Her şeyi kendi lehine kullanıyor. Cübbeli Ahmet bence doğru söylemiyor. Haberi vardır! Niye hapse girdi, hatırlıyorsun! Yiğit Bulut videoları gezdiriyordu ortalıkta, Cübbeli Ahmet’in…”

Son güncelleme: 16:50 25.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı