• Turkhane Logo

Diyanet, personeline 5 yıldızlı otelde eğitim veriyor

17:50 25 Ocak 2024 Perşembe
Diyanet, personeline 5 yıldızlı otelde eğitim veriyor





Diyanet, Kızılcahamam’daki 5 yıldızlı otelde personellerine yönelik program düzenledi. Toplantıya katılanlara seslenen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş “Toplumun manevi hayatına rehberlik edecek kimselerin eğitimi çok özel. Bu din eğitimi olunca sorumluluğunuz daha da artıyor” dedi.



Diyanet İşleri Başkanlığı, cuma hutbelerinde yer verdiği “tasarruf” çağlarına kendi uymadı. Diyanet 23-26 Ocak tarihleri arasında “Eğitim Görevlileri Değerlendirme” Toplantısı için Ankara Kızılcahamam’daki Eliz Termal Otel’i seçti. Spa, termal havuz, masaj, tuz odası gibi hizmetlerin olduğu lüks otelde tek kişilik konaklama fiyatı gecelik 4 bin TL’den başlıyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın açılışını yaptığı toplantıya Dini İhtisas Merkezleri’nde görevli 200 eğitimci katıldı.



5 YILDIZLI OTELDE YOK YOK



Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, Ankara Kızılcahamam’daki doğa oteli Eliz, “Thermal Spa & Wellness” oteli olarak geçiyor. Otelde yarı olimpik yüzme havuzu, termal havuz, Türk hamamı, spa ve sauna bulunuyor. Açık havuzlar, fitness merkezleri, köpük, tuz odası, bakım kürleri, kese, masaj gibi hizmetler kadın ve erkek ayrı olarak hizmet veriyor. Diyanet son olarak Kasım ayında üç gün süren Yurt Dışı Din Hizmetleri Konferansı’nı Konya’da beş yıldızlı Dedeman Otel’de yapmıştı.



ALİ ERBAŞ: İNSAN YETİŞTİRMEK SARRAF HASSASİYETİ GEREKTİRİR



Kızılcahamam’daki toplantının açılışını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptı. Erbaş, otelde ağırlanan personeline, “İnsan yetiştirmek sarraf hassasiyeti gerektirir. Altını tartarken o teraziyi nasıl tutuyorsa, hassasiyet bizlerde daha fazla olmalı. Toplumun manevi hayatına rehberlik edecek kimselerin eğitimi çok özel. Bu din eğitimi olunca sorumluluğunuz daha da artıyor” diye seslendi.

Son güncelleme: 17:50 25.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı