• Turkhane Logo

Koltuğu kaybeden Alman enişte, Türk eşinden boşanıyor

Türk eşi Zübeyde’ye

10:48 12 Haziran 2023 Pazartesi
Koltuğu kaybeden Alman enişte, Türk eşinden boşanıyor
Türk eşi Zübeyde’ye

Almanya’nın finans merkezi Frankfurtun eski Büyükşehir Belediye Başkanı Peter Feldmann, kendini başkanlıktan eden Türk eşi Zübeyde Temizelden (37) boşanıyor.

Yuva eğitmeni olan eşi Zübeydenin, eşinin makamını kullanarak yüksek maaş bağlatması ve özel araç alması yüzünden, “eşine kıyak geçmekle” suçlanan Feldmann, siyaset dünyasında çok tepki çekmişti.

HALKOYUYLA GÖREVDEN ALINDI

Uzun süre görevden ayrılmamakta direnen Feldmann, sonunda kendi partisinin de desteğini çekmesinin ardından, Frankfurtluların oyuyla görevinden alınmıştı. Bu da Frankfurt tarihinde bir ilk olmuştu.2016 yılında evlendiği, kendisinden 27 yaş küçük Zübeydeden biri kızı olan Feldmann, 2021 yılından itibaren de evleri ayırmıştı.

Başkanlık görevinin ardından Frankfurtta sık sık cafelerde görülen Feldmannın iki hafta önce boşanma için mahkemeden randevu aldığı öğrenildi.

“ÇOK UĞRAŞTIK, OLMUYOR”

Feldmannın çevresine boşanma için başvurduğunu doğruladığı belirtilirken, “Ancak kızımızın sorumluluğunu ortak bir şekilde taşımaya devam edeceğiz” dediği belirtiliyor.

Feldmann, Zübeyde ile evliliği yürütmek için çok uğraştığını ancak kurtarmanın mümkün olmadığını belirtti. Feldmann ile Zübeyde, Frankfurt Film Festivali sırasında tanışmıştı. Şu aralar yine Frankfurtta Film Festivali var ve ikili tanıştıklarının 8. yılında boşanıyor.

Son güncelleme: 10:48 12.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı