• Turkhane Logo

DİN DÜŞMANI PERİNÇEK VE CÜBBELİ NASIL ‘KARDEŞ’ OLDU?!

Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, mafya-devlet-siyaset ilişkisine dair gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu. Ekrem Dumanlı, Perinçek-Cübbeli kirli ittifakını deşifre etti.

15:53 18 Mayıs 2020 Pazartesi
DİN DÜŞMANI PERİNÇEK VE CÜBBELİ NASIL ‘KARDEŞ’ OLDU?!
Zaman Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, mafya-devlet-siyaset ilişkisine dair gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu. Ekrem Dumanlı, Perinçek-Cübbeli kirli ittifakını deşifre etti.

“Doğu Perinçek’in ‘bütün cemaatleri bitirme karşılığında anlaşmalı olarak serbest bırakıldığını anlatan Ekrem Dumanlı, Perinçek’in, “Bütün cemaatlerin kökünü kazıyıcağız.” sözlerini hatırlattı. “Öteden beri PKK’cı, Mao’cu ama hep kirli işlerin içinde olan o Perinçek nasıl oluyor da Cübbeli diye anılan İsmailağa Cemaat’inde olduğu iddia edilen bir adamla yanyana gelebiliyor? Neler oluyor?” diyen Dumanlı, Cübbeli’nin kaset skandalıyla ilgili de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Cübbeli’nin kasetinin bizzat İsmailağa cemaati içinden birileri tarafından dönemin çok önemli bir genel yayın yönetmenine getirildiğini anlattı. İşte Dumanlı’nın çok konuşulacak açıklamalarından satır başları:

DİN DÜŞMANI PERİNÇEK VE CÜBBELİ NASIL ‘KARDEŞ’ OLDU?!

“Tarikatların kökünü kazıyacığız diyen bir adama, ‘tarikatın içindeyim diyen bir cübbeli şükranlarını sunuyor. Hem de Perinçek kardeşimiz diyerek. Sebebi var! Kişilerle işimiz yok. Ancak devrin ruhunu anlayabilmemiz için burada bir fotoğraf çekmemiz lazım.”


HEDEF BÜTÜN CEMAATLER

“Ergenekon sanıkları serbest bırakılırken, iktidarı elinden bırakmak istemeyen hırsızlığa, yolsuzluğa bulaşmış insanlar bir anlaşma imzaladılar. Gelin bütün cemaatleri yok edelim dediler. En güçlü gördükleri yerden, Hizmet Hareketi’nden başladılar. Sonra teker teker söz veriyoruz kökünü kazırken size yardımcı olacağız dediler. ‘Bir kumpas hazırlayacağız, 15 Temmuz diyeceğiz, listeler hazırlayacağız ve siz bu adamlar ıyok edeceksiniz, vitrinde biz görüleceğiz.’ Karşılığında sizinle ilgili ne kadar delil, belge varsa hepsini çöpe atacağız ve sizi sütten çıkmış akkaşık haline getireceğiz.”

YAPTIKLARI KENDİLERİNİ KURTARMAYACAK

“Ve onlar şimdi teker teker icraatlarını ortaya koyuyorlar. Bir yanda sıra bize gelecek diye ödü kopanlar ve bunun için sürekli ilk hedefteki Cemaat’e saldıranlar var. Onlardan biri Adnan hocaydı. Ne taklalar attı. Bir sürü yalanı, palavrayı söyledi. Mesaj şuydu; aman n’olur bana ilişmeyin, ben sizin yanınızdayım. Sizinle beraber bunları dövüyorum.’ Yetti mi peki; yetmedi!”

MASANIN ALTINDA TİR TİR TİTRİYOR

“(Cübbeli) Sıra kendisine gelecek diye masanın altında tir tir titriyor. ‘Aman bi fırsatını bulayım da ellerinden, ayaklarından öpeyim. Belki bizi mazur görürler’ diyorlar. Öyle ümit ediyorlar. Sadece Ergenekon sanıkları değil, neden bütün organize suç çeteleri serbest bırakılıyor. Onlarla da anlaşma yapıldı. Devletin yapamayacağı kanunsuz işler bunlara devredildi. Anlaşma gereği bir icraat var.”

DEFOSU OLMAYANLA ANLAŞAMAZLAR!

“İkincisi; anlaştıkları adamların hepsinin defoları var. Defolu adamın dik durması mümkün değil. Bağımsız olması mümkün değil. Mahmut Efendi’ye yapamadıklarını neden Cübbeli’ye yapıyorlar. Çünkü birinin defosu var, diğerinin yok! Mahmut Hoca dosdoğru yaşamış.”

CÜBBELİ: BENİ SAVUNAMAZSINIZ, BENİM DEFOLARIM VAR!

“Hürriyet gazetesi, Cübbeli’yle ilgili ‘jet ski haberleri’ yaptığı dönemde ben muhabir arkadaşımızı gönderdim. ‘Eğer hoca, kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorsa, söyleyeceği şeyler varsa sayfalarımız kendisine açık. Cevaplarını, savunmasını yayınlayabiliriz.’ dedim. Adamın verdiği cevap şu; ‘Kardeşim beni savunamazsınız, benim savunulamayacak yanlarım var. Benim defolarım var. Çok teşekkür ediyorum. Mahmut Hocaefendi’yi tanıdığınız için böyle bir mesaj göndermişsiniz ama ben sizin savunacağınız nitelikte temiz bir adam değilim.”

ÜNLÜ BİR YAYIN YÖNETMENİ: O KASET İLK BANA GELDİ!

“Bir gün 4 genel yayın yönetmeniyle biraraya geldik. Konu da reklamla ilgiliydi. Şugünkü atmosferden dolayı isim vermeyeceğim. Laf Cübbeli’ye geldi. O sırada da bu Cübbeli’nin kasetleri dolaşıyor internette. Bunu kim sızdırdı tartışmaları yapılıyor, yine her defasında olduğu gibi Cemaat mi yaptı acaba konusu var. O sırada çok ünlü bir yayın yönetmeni dedi ki, “Valla Cemaat’in alakası yok, bu kasetler bana geldi kardeşim. Kim getirdi biliyor musunuz; başı sarıklı, sırtı cübbeli, İsmailağa cemaatine mensup, derinden derine Mahmut Efendiyi seven, ona bağlı ama bu Cübbeli’nin yaptığı işlerden de rahatsız olan cemaatin içinden insanlar… Ne istiyorsunuz dedim; bu kasetleri izlemeni, yayınlamanı istiyoruz dediler. Neden bana veriyorsunuz dedim; gitmedik yer bırakmadık. Bu adamın defolarından yorulduk, bıktık, usandık. Adam cemaatimizi lekeliyor’ dediler.”

ŞU TARAFIM GÖRÜLÜYOR MU, BU TARAFIMI YAYINLAMA!

O genel yayın yönetmeni devam ediyor anlatmaya; “Kaseti aldım. İzledikten sonra aradım. ‘Ya hoca bana seninle ilgili şöyle bi kaset geldi.’ dedim. Adamın bana söylediği ilk cümleyi söyleyeyim; ‘Ya şu tarafım gözüküyor mu, bu tarafım gözüküyor mu? Oramı yayınlama!’. Dedim ki diyor o yayın yönetmeni; yuh sana ya! Ben senden daha müslümanım.”

YUH OLSUN SİZİN KİRLİ İŞLERİNİZE!

Devam ediyor Ekrem Dumanlı: “Bir tarafta sabıkası kabarık olan Ergenekoncular. Bunlar din düşmanı, Kur’an düşmanı, Allah düşmanı. Ona kardeşim diyor! Sen ne yapıyorsun, nasıl bir defon var ki bu insanlara ‘kardeşim’ diyorsun! Mesele sadece Perinçek değil. Diğer Ergenekon sanıklarına bakın; nasıl kolkola, koyun koyuna yaşıyorlar. Bunların önünü açanların defoları var. Yamukları var, hırsızlıkları var, yolsuzlukları var. Kendi hırsızlıklarını kapatabilmek için Türkiye’nin hukuk yörüngesini değiştirdiler. Türkiye’nin AB yörüngesini değiştirdiler. Türkiye’yi AB’den ve Batı medeniyetinden alıp, Rusya, Çin, İran istikametine yönelttiler ki, adalet karşısında hesap vermesinler. Yuh olsun sizin kirli işlerinize, yuh olsun sizin defolarını da demekten başka çare yok!”


Son güncelleme: 15:53 18.05.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı