• Turkhane Logo

Twitter'ın kuşu gitti , Musk'ın 'X' i geldi

Twitter, ismini X yaparak platform üzerindeki hesabının kullanıcı adı ve profil fotoğrafını güncelledi.

13:54 24 Temmuz 2023 Pazartesi
Twitter'ın kuşu gitti , Musk'ın 'X' i geldi
Twitter, ismini X yaparak platform üzerindeki hesabının kullanıcı adı ve profil fotoğrafını güncelledi.

Twitterın CEOsu Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitterın klasik kuş logosunu X harfi ile değiştireceğini duyurmuştu. Son olarak sosyal medya kullanıcıları Twittera girdiklerinde beklenen bu değişimle karşılaştılar. Şimdi, Twitterın adının da değişmesi bekleniyor.
 İşte X harfine dönüşen, Twitterın o yeni logosu...


Çok sayıda kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından olan Twitterda yaşanan değişim gündem oldu. Twitterın CEOsu Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz. demişti. Musk başka bir paylaşımında, Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline de yer vererek, Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi. sözlerini sarf etmişti.
Son olarak Twitterda beklenen değişim de yaşandı. Twitterın ikonik kuş logosu değişecek X oldu. Elon Muskın kendi Twitter hesabındaki profil fotoğrafını da bu logoyla değiştirdiği görüldü.



DAHA ÖNCE DOGECOINİN KÖPEK LOGOSUYLA DEĞİŞTİRMİŞTİ
SpaceX ve Teslanın da sahibi olan Musk, Twitterı ekim ayında satın almış ve o tarihten itibaren radikal değişikliklere gitmişti. Elon Musk, bu yılın başında, Twitterın logosunu kısa bir süreliğine, kripto para birimi Dogecoinin köpek logosuyla değiştirmişti.

Son güncelleme: 13:54 24.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı