• Turkhane Logo

Şenol Güneş canlı yayında patladı: Saygısızlık yapmayın!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Sivasspor yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa yönelik sert açıklamalar yaptı.

13:30 24 Aralık 2017 Pazar
Şenol Güneş canlı yayında patladı: Saygısızlık yapmayın!
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Sivasspor yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa yönelik sert açıklamalar yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş yayına geç almasından dolayı beIN Sportsa tepki gösterdi. Güneş kendisini eleştiren yorumculara da sitem etti.Şenol Güneş yayına geç almasına tepki gösterirken, Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim, arkadaş da bir şeyler konuşuyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok dedi.Şenol Güneş yayına geç almasına tepki gösterirken, Biz buraya gelmek mecburiyetindeyiz. Geldiğimiz halde bekledim, arkadaş da bir şeyler konuşuyor. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok dedi.
Karşılaşmayı değerlendiren Güneş, Biz kazanmak için sahaya çıktık. İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğümüz vardı, vuruş tekniği olarak zayıf kaldık. Yediğimiz gole bakarsan, ondan çok daha barizlerini biz yakaladık, ama atamadık. Gol atabilirdik, pozisyonlarımız vardı, rakip seken bir topta vurdu ve golü attı. Futbolda bu da var. Oyuncuların niyetinden şüphem yok, ama 2 tane gole bakarsan, bizim gibi üst düzey takımın yememesi gereken goller ifadelerini kullandı.
Kendisini eleştiren yorumculara da sitem eden Şenol Güneş, Ben hiçbir takıma niye savunma yapıyorsun demedim. Sadece savunma yapan takımlara, süre geçirmesini eleştirdim, Oynanan oyunda durgunluk varsa, zaman geçiriyorsa, onu söylerim. Onu söylememden arkadaşlar niye rahatsız oluyor, anlamadım. Söylemediğim bir şey yüzünden beni eleştirmesinler dedi.
Negredoyu neden çıkardığını da açıklayan tecrübeli teknik adam, Negredo sabit duruyordu. Stoperden kurtulup hareket eden bir oyuncu istedim, sakatlığı yoktu. O yüzden Cenki aldım. şeklinde konuştu.
beIN Sports programcısı Güntekin Onay ise, Bize dediler ki Şenol Güneş geliyor dediler. Herhalde o sırada bir karışıklık oldu. açıklamasını yaptı.
Yorumculardan Tümer Metin Güneşe yanıt verdi:

Şenol Güneş bizim söylediğimiz üzerinden serzeniş yapabilirsin. Teknik taktik üzerinden ben de eleştiri yapabilirim. Saygıyı aşmadığımız sürece bunlar normal. Bu stüdyoda bizim seni beklediğimiz süre, bizim seni beklettiğimiz süreden çok daha fazladır. Orası bir gerçek.

Son güncelleme: 13:30 24.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı