• Turkhane Logo

NBA yıldızı Draymond Green Galatasaray antrenmanında

NBA yıldızlarından Draymond Green, Galatasaray Nef'in antrenmanını ziyaret etti. Draymond Green, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.

20:36 22 Ağustos 2022 Pazartesi
NBA yıldızı Draymond Green Galatasaray antrenmanında
NBA yıldızlarından Draymond Green, Galatasaray Nef'in antrenmanını ziyaret etti. Draymond Green, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.


NBA ekiplerinden Golden State Warriors’ın yıldız oyuncusu Draymond Green, Galatasaray Nef antrenmanını ziyaret etti. NBA’de 4 kez şampiyonluk yaşayan yıldız basketbolcu, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki ziyaretinin ardından bireysel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Draymond Green, “İstanbula uzun bir süredir gelmeyi düşünüyordum. Çok güzel bir şehir. Burada çok mutluyum. Şu ana kadar benim için harika bir seyahat oluyor. Sezonlar çakıştığı için bir türlü gelemiyordum. Raymar Morgan ile sürekli konuşuyorduk. Raymar benim kardeşim gibi.16 yaşından beri birlikteyiz. Michiganda beraber oynadık. Benim ilk oda arkadaşım. Birlikte çok şey paylaştık. Çok şey konuşuyorduk. Dün tesisleri görüp ve orada antrenman yapma şansım oldu. Vücudumu diri tutmak adına antrenman şansı verdiği için Galatasaraya çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam hazırladılar” diye konuştu.


“UYGUN ŞARTLAR OLUŞTUĞUNDA…”

Gerekli şartlar oluşursa Avrupa’da forma giyebileceğini sözlerine ekleyen yıldız basketbolcu, “Avrupa basketbolunu takip ediyorum. Buradaki geleneksel oyunu izlemesi keyif veriyor. Bu rekabetçi ortamda günün birinde uygun şartlar oluştuğunda gelmek istiyorum. Amacımız geçen seneki başarıyı tekrar edebilmek. 24 Eylülde hazırlık kampımız başlıyor. Kampa girdiğinizde orada hazırlanamazsınız. Kampa hazır gelmeniz gerekiyor. Ben de bireysel antrenörüm ile antrenmanlarıma ilerleyen günlerde devam edip en iyi şekilde kampa katılacağım.” dedi.

Son güncelleme: 20:36 22.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı