• Turkhane Logo

Kartal Avrupa semalarında

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Portekiz'in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek.

16:27 23 Eylül 2020 Çarşamba
Kartal Avrupa semalarında
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Portekiz'in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek.


Avrupa mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda başlayan ve Yunanistan temsilcisi PAOKa deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa Liginde ilerlemek istiyor.
Rio Ave ise 2. ön eleme turunda Bosna Hersekin Borac takımını deplasmanda 2-0 yenerek adını 3. ön eleme turuna yazdırmıştı.

KAZANAN PLAY-OFF TURUNA YÜKSELECEK


Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip, play-off turuna yükselecek. Turu atlayacak takım play-offta İtalyanın Milan ve Norveçin Bodo Glimt takımları arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla karşılaşacak.

SERGEN YALÇIN YİNE TAKIMIN BAŞINDA OLAMAYACAK

Son test sonucu negatif çıkan Yalçın, karantina sürecinden dolayı ligdeki Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında da takımının başında yer alamamıştı.

NKOUDOU VE OĞUZHAN ÖZYAKUP TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen Georges-Kevin NKoudou ve Oğuzhan Özyakup, takımla çalışmalara başladı. Hazırlık maçında sakatlanan NKoudou, Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmalarında görev alamamıştı. Trabzonspor mücadelesinde aynı durumu yaşayan Oğuzhan ise Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında yer alamamıştı.


Vodafone Parktaki karşılaşma saat 20.00de başlayacak. Mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek.

Son güncelleme: 16:27 23.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı