• Turkhane Logo

Fenerbahçe, İstanbulspor'u farklı yendi

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, İstanbulspor deplasmanında binlerce taraftarı önünde Cengiz Ünder'in şovuyla rahat bir galibiyet aldı. Cengiz 4 gol atarak 5-1'lik mücadeleye damgasını vurdu.

19:51 07 Ocak 2024 Pazar
Fenerbahçe, İstanbulspor'u farklı yendi
Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, İstanbulspor deplasmanında binlerce taraftarı önünde Cengiz Ünder'in şovuyla rahat bir galibiyet aldı. Cengiz 4 gol atarak 5-1'lik mücadeleye damgasını vurdu.

Trendyol Süper Ligin 19. haftasında İstanbulspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 5-1 kazandı.
İstanbulspor yönetiminini izin vermesiyle binlerce Fenerbahçe taraftarı tribünleri doldurdu.
Fenerbahçeye galibiyeti getiren golleri 6, 34, 44 ve 46. dakikalarda Cengiz Ünder ile 45+1de Dzeko kaydetti. İstanbulsporun tek golünü ise 32. dakikada Muammer kaydetti.

TADIC PENALTI KAÇIRDI, BATS DİREĞE TAKILDI!Fenerbahçede Tadic, 65. dakikadaki penaltıda kaleci Alpe takıldı. Oyunda 68de Dzekonun yerine giren Batshuayi 82de direğe takıldı.
Fenerbahçe bu galibiyetin ardından 47 puanla liderliğini sürdürdü. Ligin son sırasındaki İstanbulspor da 5 puanda kaldı.
Ligin 19. haftasında İstanbulspor, Çarşamba günü Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe de aynı gün sahasında Konyasporu ağırlayacak.

CENGİZ ÜNDER ÇOK UZAKLARDAN!Maçın 6. dakikasında Cengiz Ünder, gol perdesini açtı. Sağ kanatta topu kontrol eden Cengiz orta kulvara topu sürüp 30 metreden sol ayağıyla çektiği nefis şutla topu filelere gönderdi: 0-1.
CENGİZİN HATASI GOLÜ GETİRDİ32. dakikada Cengiz kendi yarı sahasının sağ tarafında Jacksonın presi sonrası topu kaydetti. Muammer, sol kanattaki Jacksondan gelen ortaya arka direkte kafa vuruşunu yaparak fileleri havalandırdı: 1-1.
BU KEZ HATA MEHMETTEN!Fenerbahçe 2 dakika sonra rakibine yine Cengiz Ünder ile cevap verdi. Paslaşarak çıkmak isteyen İstanbulsporda Mehmet topu ayağından çıkarmak üzereyken pres yapan Cengize çarpan top kalecinin solundan filelere gitti: 1-2.
CENGİZDEN HAT-TRICKMaçın adamı Cengiz Ünder, 44. dakikada hat-trick yaptı. Yıldız futbolcu ilk goldeki gibi yine sağda topu kontrol edip merkeze yöneldi ve ceza sahası dışından sol ayağıyla topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-3.
SAHNEYE DZEKO ÇIKTISağ kanattaki Mert, Cengizin şık topuk pasında topu sağ kanattan içerieye çevirdi. Penaltı noktasının gerisinde olan Dzeko, sağ ayağıyla çektiği şutta topu ağlarla buluşturdu: 1-4.
CENGİZDEN 4. GOLİlk yarıdaki Cengiz Ünder fırtınası ikinci yarının başında da devam etti. Savunma arkasına sarkan Szymanskinin pasında Cengiz Ünder, ceza sahasının sağından şutunu çekerek kendisini 4., takımının ise 5. golünü kaydetti.

Son güncelleme: 19:51 07.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı