• Turkhane Logo

Fenerbahçe 9 kişi kalan Karagümrük’e diş geçiremedi

Fenerbahçe maçı 9 kişi tamamlayan Fatih Karagümrük'ü mağlup etmeyi başaramadı.

23:09 22 Aralık 2021 Çarşamba
Fenerbahçe 9 kişi kalan Karagümrük’e diş geçiremedi
Fenerbahçe maçı 9 kişi tamamlayan Fatih Karagümrük'ü mağlup etmeyi başaramadı.


Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda gördüğü 2 kırmızı kartla 9 kişi kalan ev sahibi Karagümrük’e karşı ikinci 45 dakikada gol atmayı başaramayan Fenerbahçe 1 puana razı oldu.

Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir sayfa açmak isteyen sarı lacivertliler eski kaptanı ve efsane ismi Volkan Demirel’in başına geçtiği Karagümrük’e diş geçiremedi.


BURAK VE CANER ATILDI

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadelede ilk yarı 31.dakikada 1-0 öne geçen Karagümrük 37’de penaltı ve kırmızı kart kararları ile sarsıldı. Topla elle oynayan Burak Bekaroğlu’nun kırmızı kartla atıldığı pozisyonda itirazlarını sürdüren Caner Erkin de atılınca Karagümrük 9 kişi kaldı.

Fenerbahçe Mesut’la penaltıdan durumu 1-1 yaptı ancak ikinci yarı tek kale oynamasına rağmen aradığı golü bulamadı ve büyük bir hüsran yaşadı.

18 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Fenerbahçe 29 puan topladı ve lider Trabzonspor’un kazandığı hafta zirveye 17 puan uzak kaldı.

Son güncelleme: 23:09 22.12.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı