• Turkhane Logo

Arda Turan: Beşiktaş’a ‘Evet’ dedim, iki kulüp anlaşmalı

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, transferinin gündemde olduğu Beşiktaş’la anlaştığını, sırada iki kulübün anlaşmasının bulunduğunu söyledi.

10:12 25 Aralık 2017 Pazartesi
Arda Turan: Beşiktaş’a ‘Evet’ dedim, iki kulüp anlaşmalı
Barcelonalı futbolcu Arda Turan, transferinin gündemde olduğu Beşiktaş’la anlaştığını, sırada iki kulübün anlaşmasının bulunduğunu söyledi.

Gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmasının ardından milli takımı bırakan Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in çağrısı üzerine yeni teknik direktör Mircea Lucescu’nun da “İhtiyacım var” demesiyle dönme kararı almıştı.

Barcelona’da yaklaşık bir yıldır şansı bulamayan ve takımıyla ayrılık konusunda uzlaşan Turan, bir süredir kulüp arayışında.

Türkiye futbol direktörü olduğu dönemde arasının bozulduğu Fatih Terim’in Galatasaray’ın başına gelmesiyle altyapısından yetiştiği kulübe dönme kapısı kapanmış gözüken Turan’la Beşiktaş’ın ilgilendiği bir süredir biliniyordu.

‘Orman’ın Londra seferleri de boşuna değilmiş’

Turan’la Yeniköy’de bir balıkçıda karşılaştıklarını aktaran Habertürk’ün spor müdürü Meriç Müldür, Beşiktaş söylentilerini sorduğu Turan’dan “Kısmet” yanıtı aldığını yazdı.

Müldür yazısına şöyle devam etti: “Hal hatır sorup masalarımıza geçtik… Ama Arda ile aynı mekanda bulunan Beşiktaşlı dostlar da vardı. Onlar da Arda’yı görünce ‘Come to Beşiktaş’mesajlarını sormuşlar. Beşiktaşlılar, ‘Siyah-Beyaza alışmaya başla’ demişler ilk etapta. Arda da tüm samimiyeti ve iyi niyetiyle soruları cevaplamış. Meğerse Fikret Orman’ın Londra seferleri de boşuna değilmiş. Zirve Londra’da gerçekleşmiş. Arda’nın, kendisine büyük ilgi gösteren Beşiktaşlılar’a dün akşam söyledikleri ise aynen şöyle:‘Barcelona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barcelona ile anlaşırsa, ben ‘Evet’ dedim’… Bomba gibi söz.”

Habertürk yazarı, Turan’ın fit durumda ve moralli olduğunu da ekledi.

Son güncelleme: 10:12 25.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı