• Turkhane Logo

Ülkücü camiadan Yavaş'a destek

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a ülkücü camiadan destek geldi

13:19 17 Mart 2019 Pazar
Ülkücü camiadan Yavaş'a destek
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'a ülkücü camiadan destek geldi

MHPnin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeşin oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, öldürülen eski Bakan Gün Sazakın oğlu Servet Sazak, Yılma Durak ve Prof. Dr. İskender Öksüz, Yavaşa destek açıklaması yaptı.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Mansur Yavaş, ülkücü camiadan isimlerle yemekte buluştu.
Yemekte Yavaşa desteklerini ileten MHPnin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeşin oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Mansur Bey bize babam Alpaslan Türkeşin emaneti zaten. Kendisini çok eskiden beri tanıyoruz. Kendisi hiç çizgisinden sapmamış bir ülkücü, ben de Alpaslan Türkeş adına kendisine vefa gösterme adına buradayım. Alparslan Türkeşin adını yasaklayanlara inat kendisinin yanındayız dedi.Gazete Duvarın aktardığı habere göre, öldürülen eski Bakan Gün Sazakın oğlu, MHP eski Milletvekili Süleyman Servet Sazak da şunları söyledi:


YAVAŞIN KAZANMASI ÜLKÜCÜ HAREKETİN DE BAŞARISI OLACAK

Daha önce söyledim zaten Mansur Beyle beraber olduğumu. Burada olmamın ötesinde bir olay var, bugün ülkücü irade burada, en önemlisi bu. Birilerinin ülkücü irade dediği şey işte bu manzara, dolayısıyla ülkücü irade Mansur Beyle beraberdir ve Mansur Beyi CHPnin adayı olarak çok ciddi bir şekilde destekliyoruz.Ülkücü camiadan Yılma Durak, Mansur Yavaşın Ankarayı kazanmasıyla sadece Ankara bir kazanç sağlamıyor, bu ülkücü hareketin de bir başarısı olacak. İlk defa Türkiyede de ülkücü hareket bir başarıya da imza atmış olacak ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. İskender Öksüz ise, Mansur Beyi çok eksiden beri tanıyorum. Bu üçüncü adaylığı. Bu sene kazanacak inşallah. Biz de destekliyoruz kendilerini dedi.

Son güncelleme: 13:19 17.03.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı