• Turkhane Logo

Sorumluluk almadı: ‘ByLock yargının elinde olan birşey, ben giremem’

Erdoğan: ByLock, Mor Beyin, bütün bunlar bizim tasarrufumuz dışında, yargının elinde olan şeyler. Dolayısıyla yargının alanına ben giremem.

13:21 06 Haziran 2018 Çarşamba
Sorumluluk almadı: ‘ByLock yargının elinde olan birşey, ben giremem’
Erdoğan: ByLock, Mor Beyin, bütün bunlar bizim tasarrufumuz dışında, yargının elinde olan şeyler. Dolayısıyla yargının alanına ben giremem.



AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ByLock, Mor Beyin, bütün bunlar bizim tasarrufumuz dışında, yargının elinde olan şeyler. Dolayısıyla yargının alanına ben giremem, yargının da benim alanıma girmesini istemem” dedi.

Erdoğan, partisi tarafından Ofis Yolu Caddesi’nde düzenlenen Ereğli ilçe mitinginde yaptığı konuşmada, 24 Haziran’dan sonra Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.


Erdoğan’ın konuşması sıra sırasında bir vatandaşın “Mor Beyin mağduruyum” diyerek seslenmesi üzerine, “Mor Beyin, ByLock, bunların hepsi yargı meselesi, kusura bakmayın. Yargıda verilen karara bizim müdahale yetkimiz yok. Eğer yargı böyle bir karar vermişse vermiş, vereceğimiz bir karar yok. Bunlar ByLock, Mor Beyin bütün bunlar bizim tasarrufumuz dışında, yargının elinde olan şeyler. Dolayısıyla yargının alanına ben giremem, yargının da benim alanıma girmesini istemem” karşılığını verdi.

‘SIRA KANDİL’DE, SİNCAR’DA’

‘Afrin’de 4 bin 500 teröristin etkisiz hale getirildiğini’ söyleyen Erdoğan, “Kaçtılar mı? Şimdi sıra Kandil’de, sıra Sincar’da. Benim ülkemi taciz, tehdit eden kim olursa olsun onların üzerine gideriz, gideceğiz. Artık o CHP’nin Türkiye’si yok. Artık AK Parti’nin iş başında olduğu bir Türkiye var. Biz beşer planında kimsenin önünde eğilmedik. Biz sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik” diye konuştu.

‘AK PARTİ’YE VERMEM DİYENLER MÜNAFIK’

Konuşmasında, “Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama AK Parti’ye vermeyeceğim’ diyenler münafık çetesidir” diyen Erdoğan şöyle devam etti:

“Asıl cevap ne zaman? 24 Haziran’dan sonra. Benim sizden isteğim şu; madem ki tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik, o zaman şimdi bak Cumhur İttifakı var ve bu Cumhur İttifakı ile beraber sandıkları biz bu CHP’nin o yanındakilerin kafasına geçirmemiz lazım, demokratik bir şekilde.”

Son güncelleme: 13:21 06.06.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı