• Turkhane Logo

'Sinan Oğan'a oy verdiğimi kafa bulmak için söyledim'

Eski AKP'li ve eski CHP'li Abdullatif Şener, daha önce bir yayında söylediği

23:31 19 Haziran 2023 Pazartesi
'Sinan Oğan'a oy verdiğimi kafa bulmak için söyledim'
Eski AKP'li ve eski CHP'li Abdullatif Şener, daha önce bir yayında söylediği

Gerçek Gündemde yer alan habere göre yeniden aday gösterilmeyince CHPden istifa edip ağır eleştiriler yönelten, ardından da İlk turda Sinan Oğana oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım diyen eski Konya milletvekili Abdullatif Şener kendini savundu. Şener, TV5 canlı yayınına katılarak CHPde yaşadığı sürecini anlatıp, tartışılan sözlerine açıklık getirdi.

Aday gösterilmeyince CHPyi eleştirdi iddialarına yanıt veren Şener Tekrar aday yapmadıkları için eleştirmedim. O süreçteki terbiyesizlik için eleştiriyorum dedi ve Neydi onlar sorusuna Burada o konuyu dallandırmak istemiyorum bu safhada dedi.

Şener Sinan Oğana oy verdim sözlerini ise şöyle savundu: Yav çapraz mapraz, sorular morular yaparken, ben de biraz rahatlatayım onları dedim. Gürültüsü ne kadar olur? Bu kadar gürültü beklemiyordum. Biraz rahatlatmak için beni sorgulayanları, biraz da kafa bulmak için söyledim.

Bu gerçek değil anlamına mı geliyor? Kafa bulmak için söylediğiniz şeyi biz bir haftadır konuşuyoruz sorusu üzerine ise Abdüllatif Şener şu yanıtı verdi:

İşte boş uğraşıyorsunuz bak. Siz de uğraştıysanız bu konuyla. Bu konuyla uğraşanların hepsi boş uğraşıyor. Kamikaze saldırıları yapıyorlar. Kendilerini tahrip ediyorlar. Benim üzerimden savunmaya çalıştıkları kendi siyasi hareketlerine zarar veriyorlar. Ben siyaseti okuyan biriyim. (Sinan Oğana oy verdiniz mi?) Bir şey anayasaya aykırıysa sorgulanması, söylenmesi de gerekmez. Ama madem hadi istiyorsunuz; koyuyorum masaya dedim. O bakımdan kafa buldum dedim.

Son güncelleme: 23:31 19.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı