• Turkhane Logo

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın detayları belli oldu:

İYİ Parti'nin 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da düzenleyeceği 5. Olağanüstü Kurultayı'nın detayları belli oldu.

23:53 24 Nisan 2024 Çarşamba
İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın detayları belli oldu:
İYİ Parti'nin 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresium'da düzenleyeceği 5. Olağanüstü Kurultayı'nın detayları belli oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, X hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Partinin 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresiumda düzenleyeceği 5. Olağanüstü Kurultayına ilişkin organizasyon komitesi ve Genel Başkan adaylarının aldığı ortak bir kararı duyurdu.

Gerçek Gündemde yer alan habere göre İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Olgun, 5. Olağanüstü Kurultayına adayların ortak kararıyla; kurultay delegeleri, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini duyurdu.

Olgun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

İYİ Partimizin 5. Olağanüstü Kurultayını, 27 Nisan Cumartesi günü ATO Congresiumda gerçekleştiriyoruz. Organizasyon komitesi ve Genel Başkan adayları, Koray Aydını temsilen Yetkin Öztürk, D.Musavat Dervişoğlunu temsilen Buğra Kavuncu, M.Tolga Akalını temsilen Rıdvan Uz beylerin katılımlarıyla yapılan toplantıda, Aday temsilcilerince hiçbir şerh ve itiraz beyanında bulunulmaksızın varılan komite kararı üzerindeki ortak görüş doğrultusunda, Salonun fiziki şartları ve kapasitesi de dikkate alınarak; Kurultay delegeleri, İl, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ile önceki dönem milletvekillerimiz dışında katılımcı davet edilmemesi kararlaştırılmıştır. Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken İYİ Parti ailesi olarak Kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim.

İYİ Partide 5. Olağanüstü Kurultay öncesi delege listesinde şaibe iddiası

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak 5. Olağanüstü Kurultay için hazırlanan delege listesinde Sistemli ve organize usulsüzlükler yapıldığı iddiasıyla Çankaya 4. İlçe Seçim Kuruluna itiraz etti.

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uzun, İYİ Partinin 27 Nisan Cumartesi günü yapacağı 5. Olağanüstü Kurultay için hazırlanan delege listesinde Sistemli ve organize usulsüzlükler yapıldığı gerekçesiyle Çankaya 4. İlçe Seçim Kuruluna yaptığı itiraz, iddiaların soyut mahiyette kalması gerekçesiyle reddedildi.

Çankaya 4. İlçe Seçim Kurulu, Uz’un delege listesine yaptığı itirazı iddiaların soyut mahiyette kaldığı gerekçesiyle reddetti.

Son güncelleme: 23:53 24.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı