• Turkhane Logo

Zonguldak’ı yağmur ve fırtına vurdu: Ereğli Cezaevini su bastı, gemi ikiye bölündü

17:25 19 Kasım 2023 Pazar
Zonguldak’ı yağmur ve fırtına vurdu: Ereğli Cezaevini su bastı, gemi ikiye bölündü





Şiddetli fırtına ve yağmur Zonguldak’ı vurdu. Ereğli ilçesi sele döndü, karaya oturan bir gemi ikiye ayrıldı. Ereğli K2 cezaevini su basınca mahkumlar başka illere nakledildi. Eğitime ise bir gün ara verildi.



Zonguldak, şiddetli fırtına ve yağmurun etkisi altında. Ereğli ilçesinden gelen görüntüler yolların sele döndüğünü gösteriyor.



Fırtınadan dolayı karaya oturan bir gemi ise ikiye bölündü.



CEZAEVİNİ SU BASTI, MAHKUMLAR NAKLEDİLDİ



Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak Kdz. Ereğli K2 Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda su seviyesinin yükselmesi sebebiyle mahkumların yakın kurumlara nakledildiğini açıkladı.



Tunç, Düzce T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilen 39 hükümlünün ise herhangi bir bir güvenlik probleminin bulunmadığını söyledi.




Zonguldak Ereğlide fırtınadan dolayı karaya vuran gemi, ikiye bölündü. pic.twitter.com/DYDS1lDxPn— Hava Medya (@havamedyaa) November 19, 2023




EĞİTİME BİR GÜN ARA



Öte yandan Zonguldak Valiliği, eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.



Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



“Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.”

Son güncelleme: 17:25 19.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı