• Turkhane Logo

Volkan Konak, Diyanet’in suç duyurusuna cevap verdi: Herkes haddini bilecek

11:25 07 Ocak 2024 Pazar
Volkan Konak, Diyanet’in suç duyurusuna cevap verdi: Herkes haddini bilecek





Diyanet’in hakkında suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak bir paylaşım daha yaptı. Konak “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir” dedi.



Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle sanatçı Volkan Konak, hakkında ‘hakaret’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçlamaları ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.



Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştiren Konak, bir kadeh de onlar için içerek maaşlarına katkı yaptığını söylemişti.



Sanatçı Volkan Konak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda daha bulundu. 



Konak “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst,Onurlu,cesur ve uygar insanlara selamlar olsun” ifadelerini kullandı. 



NE DEMİŞTİ?



Volkan Konak, Diyanet’e ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Atatürk’ün kurduğu Diyanet’in, koltuğunu işgal eden zat; İnsanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu söktörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…”

Son güncelleme: 11:25 07.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı