• Turkhane Logo

Van'da kayyım protestolarında polis, bir vatandaşın kafasına defalarca vurdu

HDP'li üç büyükşehir belediyesine kayyım atanmasını Van'da protesto edenlere polis sert müdahale etti.

20:03 21 Ağustos 2019 Çarşamba
Van'da kayyım protestolarında polis, bir vatandaşın kafasına defalarca vurdu
HDP'li üç büyükşehir belediyesine kayyım atanmasını Van'da protesto edenlere polis sert müdahale etti.

HDPli üç büyükşehir belediyesine kayyım atanmasını Vanda protesto edenlere polis sert müdahale etti. 

Polis, bir kafeye sığınan vatandaşlara Gel buraya diye bağırıp tekme atmaya başlıyor. 

Bir polis memuru da yakaladığı bir vatandaşın kafasına cop ve kaskla defalarca vuruyor, darp ettiği vatandaşı sürükleyerek dışarıya çıkarıyor.


AKPli vekil Vanda yaşanan görüntüye isyan etti: Korkunç!

Vanda kayyım protestoları sırasında kahvehaneye sığınanlara polisin orantısız güç kullanmasına AKPli vekil bile isyan etti.

anda kayyım protestoları sırasında kahvehaneye sığınanlara polisin orantısız güç kullanmasına AKPli vekil bile isyan etti.Vanda kayyım protestoları sırasında kahvehaneye sığınanları polis darp etti. Görüntülerde sosyal medyada büyük tepki toplarken polisin uyguladığı şiddete AKPli Mustafa Yeneroğlu bile isyan etti.

Yeneroğlu sosyal medya hesabından, Vandaki bu görüntüler korkunç! Hukuk içinde görevini yapan emniyet güçlerimizi de zan altında bırakan bu vahşet kabul edilemez! Vatandaşlarımıza bu zalimliği reva gören kişilerin bir an evvel görevden alınması ve yargılanması için gereken mutlaka yapılacaktır. paylaşımında bulundu. Van’da şu görüntüye bakın halka reva görülene bakın yazıklar olsun! Bu kamu görevlileri yargılanmazsa Türkiyede ve Dünyada kimseye bir şey anlatamazsınız! pic.twitter.com/L8ZsPJeBn3 — Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) August 21, 2019

Son güncelleme: 20:03 21.08.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı