• Turkhane Logo

Türkiye’ye elini kolunu sallayarak giriş yapıyorlar: Kaçak göçmenler bu sefer denizden geldi

18:50 11 Eylül 2023 Pazartesi
Türkiye’ye elini kolunu sallayarak giriş yapıyorlar: Kaçak göçmenler bu sefer denizden geldi





Türkiye‘ye elini kolunu sallayarak giriş yapan kaçak göçmenlerin sayısı hızla artıyor. Üstelik hiç bir engelleme ile karşılaşmadan. Kaçak göçmenlerin bu seferki adresi Kuşadası’nda bir plaj oldu.



Aydın’ın Kuşadası ilçesinde botla sahile gelen kaçaklar indikleri plajdan şehre dağıldılar. O anlar sosyal medyada gündem oldu.



Özellikle doğu ve güneydoğu sınırlarından kaçak yollarla Türkiye’ye girmeye çalışan yabancıların sayısındaki artış, sınırlardaki güvenlik endişelerini artırıyor.



Son olarak Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kaydedilen görüntülerde, kaçakların deniz yoluyla Türkiye’ye giriş yaptığı görülüyor. Kadınlar Plajı olarak adlandırılan bölgeye botlarla gelen yaklaşık 30 kaçak, şehre dağılarak kayboluyorlar.



Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, halkının güvenlik konusundaki endişelerini ve göç politikalarının eleştirilerini bir kez daha gündeme getirdi.




Aydın Kuşadası Kadınlar Plajına botla gelen 30 kişilik kaçak göçmen grubu sokaklara dağıldı.#suriyeli #göçmen #mülteciler pic.twitter.com/4gMoO0WBQM— SCT (@scthaber) September 11, 2023

Son güncelleme: 18:50 11.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı