• Turkhane Logo

Turhan Çömez elini sıkmayan Bilal Erdoğan’a göz testi yaptı

14:50 05 Eylül 2023 Salı
Turhan Çömez elini sıkmayan Bilal Erdoğan’a göz testi yaptı





Balıkesir’deki yağlı güreş müsabakalarında protokolde oturan Bilal Erdoğan’a elini uzatan İYİ Partili Turhan Çömez, kendisini görmezden gelen Bilal Erdoğan’ın görüp görmediğini elle kontrol etti.



AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile Erdoğan’ın eski doktoru İYİ Partili Turhan Çözmez Balıkesir’deki yağlı güreş müsabakalarını izlendiği tribünde karşılaştı.



Bilal Erdoğan karşılaşmaları izlemeye gelen İYİ Partili ve CHP’li isimlerle tokalaşırken aynı zamanda babasının eski doktoru olan İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ile tokalaşmadı.



Ahmet Akın’ın elini sıkan Erdoğan, Çömez’in elini havada bıraktı. Bir süre bekleyen Çömez, daha sonra tepki olarak elini birkaç kez Bilal Erdoğan’ın yüzünün önünde salladı.



Çömez, daha sonra AKP’li Hulusi Akar ile tokalaştı.



Görüntüleri çeken Sözcü TV’nin spikeri de, “Çömez, bir doktor olarak, acaba gözlerinde bir problem var mı diye bir işaret yaptı sanıyorum” yorumu yaptı.



Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.



BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU



Öte yanda baş boyunda Orhan Okulu’yu mağlup eden Hüseyin Gümüşalan ile Yusuf Can Zeybek’i yenen Ali Gürbüz, finale çıktı.



Ali Gürbüz, final müsabakasında rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı puanlama bölümünde “tuş” ederek altın kemerin sahibi oldu ve Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazandı




/Türkiye’de at izi it izine karıştığını gösteren güzel bir video daha..
/Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, İYİ Partili Turhan Çömez’in uzattığı eli sıkmadı.
/Bilal Erdoğan devlet görevlisi mi seçilmiş mi neden protokolde?
Turhan Çömez seçilmiş Milletvekili neden kendini bu… pic.twitter.com/e7s7obiDjN— WHO? (@WHO18811938) September 4, 2023

Son güncelleme: 14:50 05.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı