• Turkhane Logo

Şike dosyasında Ali Koç tanık oldu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç şike soruşturması kapsamında adliyeye giderek ifade verdi.

02:37 20 Aralık 2023 Çarşamba
Şike dosyasında Ali Koç tanık oldu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç şike soruşturması kapsamında adliyeye giderek ifade verdi.

Futbolda kara para aklama ve bahis iddialarına ilişkin şike davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç tanık oldu.

Gazeteci Timur Soykan Halk TVde Kayda Geçsin programında Koçun davadaki ifadesine ilişkin bilgiler verdi. Soykan, Tuzlaspor ile ilgili iddiaları gündeme getirmiş dediğini aktardı. Soykan, Koçun ifadesinde kulüp isimlerini de verdiğini ifade etti.

Kocaeli, İzmir ve Adanada şike soruşturması açıldığını söyleyen Soykan, ilerleyen günlerde dosyanın detaylarına ulaşırlarsa paylaşacaklarını açıkladı.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-KOCAELİSPOR ARASI ŞİKE ANLAŞMASI

Spor menajeri Onur Şengülün Zonguldak-Kömürspor ve Kocaelisporun dahil olduğu şike yapılması için buluşulduğu bir toplantıya katıldığını anlatan Soykan Şengül ben dahil olmam diyor. Ancak masada anlaşma yapıldı. Piyasada güvenilen biriyim ama yediemin olmayı kabul etmedim. Ancak bu olay olduktan sonra çeşitli kayıtlar yaptım. Benim düşündüğümden daha kirliymiş durum, diyor diyerek anlattı. Onur Şengülün Cimere şikayette bulunduğunu söyleyen Soykan, tüm kayıtları organize şubeye teslim etti. 7 maçta yapıldığını söylüyor. Bu camiada AK Parti kullanılıyor ve bir bakanında adı geçiyor. Şengül ailesi üzerinden tehdit ediliyor diyerek anlattı.

Engin Koyunun hakkındaki iddiaları yalanlayarak iddiaları söyleyenlerle ilgili iftira davası açtığını söyleyen Soykan Zonguldak Kömürsporun başkanı Hakanı Önfikirin de iddiaları yalanladığını dile getirdi.

Son güncelleme: 02:37 20.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı