• Turkhane Logo

Sahte 15 temmuz Gazisi: Fehmi Topçu’nun yalanları tek tek ortaya döküldü

20:50 15 Nisan 2024 Pazartesi
Sahte 15 temmuz Gazisi: Fehmi Topçu’nun yalanları tek tek ortaya döküldü





15 Temmuz gazisi olduğunu ve sol bacağından yaralandığını iddia eden Fehmi Topçu her yönüyle klasik bir AKP seçmeni prototipi. Ayağımdan 2 kurşun yedim, bomba atıldı ayağıma şarapnel girdi iddialarının sahibi. Oysa gerçekler bambaşka.



15 Temmuz’un gerçekleri üzerine araştırma yapan Selçuk Adıgüzel, yeni bir video ile takipçilerinin karşısında. Adıgüzel, darbe girişimi sırasında gazi olduğunu söyleyen Fehmi Topçu’nun sahtekarlığını anlattı. 



Adıgüzel şunları söyledi; ’15 Temmuz’dan 1 ay sonra rapor almış ve raporda ateşli silah yaralanmasına dair tek kelime yok  Üstüne üstlük AKP yargısı bile bu kadar olmaz deyip asker sanıkları beraat ettirmiş  Ne bir kurşun ne bir şarapnel ama verdiği röportajda seccade, ezan, bayrak, Çanakkale…ne varsa istismar etmiş  Bu kadar profesyonel yalan söyleyince insan kimi örnek alıyor diye düşünmeden edemiyor Herkes kendi çapına göre çalıyor, yolsuzluk yapıyor. Vatandaş tabakası acaba 1 gazi maaşı, 1 bedava otobüs kartı alır mıyım? diye bu yalanlara tevessül ediyor.



Ayrıntılar videoda;





Son güncelleme: 20:50 15.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı