• Turkhane Logo

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İttifak bitti ama yerel seçimlerde işbirliği olabilir

12:50 27 Haziran 2023 Salı
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İttifak bitti ama yerel seçimlerde işbirliği olabilir





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masa ittifakının son bulduğunu, ancak temasların devam ettirilebileceğini söyledi.



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masa ittifakının sona erdiğini belirterek, yerel seçimlere ilişkin işbirliği yapılabileceğini söyledi.



İTTİFAK DÖNEMİ BİTTİ



KRT TV’de Gündem Özel programında soruları yanıtlayan Karamollaoğlu, Akşener’in “Bundan sonra size hayatta başarılar” sözü için, “Ben Sayın Akşener’in cümlelerini yorumlama yetkisine sahip değilim. Sayın Akşener’i kongreden sonra da aradım. Tebrik ettim… Şunu bilelim, ittifak dönemi bitti. İttifak, iktidara gelip, bugünkü sistemi değiştirmek için yapılmıştı. Biz, altı sene önce de ittifak yaptık. Ne için? Referandumda millet bu yeni sisteme hayır desin diye…” dedi.



DİRSEK TEMASLARIMIZI DEVAM ETTİRİRİZ



Karamollaoğlu altılı masaya ilişkin “Bu ittifak bitti mi? Elbette bitti. Çünkü hükmünün icra edilmesi mümkün değil. Peki bunun yanında bir şey var mı? Benim söylediğim şu: Biz, hem altılı masada bulunan siyasi partiler olarak dirsek temasımızı devam ettiririz. Birbirimizle görüşürüz” dedi.



Karamollaoğlu mahalli seçimlerde de anlaşmalar yapılabileceğini kaydetti.

Son güncelleme: 12:50 27.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı