• Turkhane Logo

Lüks hayatları deşifre olan ‘AKP çocukları’, hesapları kilitledi!

AKP’li ailelerin çocuklarının lüks ve şatafatlı hayatları sosyal medyaya sızdırıldı.

16:05 29 Kasım 2019 Cuma
Lüks hayatları deşifre olan ‘AKP çocukları’, hesapları kilitledi!
AKP’li ailelerin çocuklarının lüks ve şatafatlı hayatları sosyal medyaya sızdırıldı.



Twitter’da AKP Çocukları (@AkpCocuklari) hesabından yapılan paylaşımlarda AKP’li çocukların yaşadıkları hayat hayrete düşürdü. Paylaşımlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olan Mehmet-Furkan Kaya kardeşler ve onlara benzer isimler, devletten aldıkları ihalelerle bir anda zenginleşti. Paylaşımların kısa sürede binlerce kez RT alması üzerine, söz konusu gençler sosyal medya hesaplarını kilitledi.

Söz konusu isimlerin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda lüks yatlarda tatiller, son model arabalarla verilen pozlar yer alıyor. AKP’li gençlerin mafya lideri Sedat Peker’le yakın teması da dikkat çekiyor. Sadece devlet kurumlarına ve devletten fonlanan vakıflara çalışan Kalyon Ajans’ın her yerinde Sedat Peker var. Hesaptan paylaşılan görüntülere göre, çakarlı arabalarla gezen bu AKP’li gençler, protokol araçlarıyla tur atıyor.


İşte o hesaptan yapılan ve görenleri hayrete düşüren paylaşımlar:
  Gördüğünüz gibi tünelin ucu bombok bir yere çıktı. Bana bir şey olursa buralar size emanet. Haydi iyi geceler! — AKP Çocukları (@AkpCocuklari) November 27, 2019   Instada ondan buna zıplarken enteresan şeyler çıktı karşıma. Dünden bu yana onlarla uğraşıyorum. Hazırsanız başlıyoruz. — AKP Çocukları (@AkpCocuklari) November 27, 2019

/  /

/  /

/  

 

Son güncelleme: 16:05 29.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı