• Turkhane Logo

Kütahyalı: Yapma Berat Bey!

Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sonrası yaptığı paylaşımda, “Sen gidersen bu finansal devrim yolda kalır” ifadelerini kullandı.

20:49 08 Kasım 2020 Pazar
Kütahyalı: Yapma Berat Bey!
Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak’ın istifa açıklaması sonrası yaptığı paylaşımda, “Sen gidersen bu finansal devrim yolda kalır” ifadelerini kullandı.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından, kabinedeki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şu ana kadar istifa haberi resmi bir açıklama ile doğrulanmadı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamışken Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’dan istifayı doğrular nitelikte bir paylaşım geldi.

YAPMA BERAT BEY


Albayrak’ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kütahyalı: “Yapma Berat Bey. İstifanı geri al lütfen…Bu iktisadi devrim çok meşakkatli, çok zor olacak diye telefonda konuşmuştuk. Sen gidersen bu finansal devrim yolda kalır. Yine eski düzene dönülebilir. Türkiye anti-ithalat ve imalat-ihracat devrimini yapmak zorunda. Görevini bırakma” dedi.
  Yapma Berat Bey. İstifanı geri al lütfen...Bu iktisadi devrim çok meşakkatli, çok zor olacak diye telefonda konuşmuştuk. Sen gidersen bu finansal devrim yolda kalır. Yine eski düzene dönülebilir. Türkiye anti-ithalat ve imalat-ihracat devrimini yapmak zorunda. Görevini bırakma. pic.twitter.com/rt8y7qeR4S — Rasim Ozan Kütahyalı (@RasimOzan_K) November 8, 2020
REDDEDİNİZ

Süleyman Soylu’nun, ilk sokağa çıkma yasağı sonrası istifasını hatırlatan Kütahyalı: “Başkanımız Erdoğan… Lütfen aynen 12 Nisan Süleyman Soylu olayında yaptığınız gibi bu istifayı kabul etmeyiniz. Bu istifa kabul edilmemelidir. Türkiye cari açık belasından Berat Albayrak devrimiyle kurtulma yoluna girmişti. Bu yoldan geri dönülmemeli Sayın Başkan. Reddediniz” ifadelerini kullandı.
  Başkanımız Erdoğan... Lütfen aynen 12 Nisan Süleyman Soylu olayında yaptığınız gibi bu istifayı kabul etmeyiniz. Bu istifa kabul edilmemelidir. Türkiye cari açık belasından Berat Albayrak devrimiyle kurtulma yoluna girmişti. Bu yoldan geri dönülmemeli Sayın Başkan. Reddediniz. pic.twitter.com/64OAqw1fJ6 — Rasim Ozan Kütahyalı (@RasimOzan_K) November 8, 2020  

Son güncelleme: 20:49 08.11.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı