• Turkhane Logo

KHK mağduru cezaevinde kansere yakalanmıştı, hayatını kaybetti: Cenazemde 40 dava arkadaşım şahitlik yapsın

15:25 05 Ocak 2024 Cuma
KHK mağduru cezaevinde kansere yakalanmıştı, hayatını kaybetti: Cenazemde 40 dava arkadaşım şahitlik yapsın





Cezaevinde kansere yakalanan ve 4. evreye kadar tahliye edilmeyen inşaat teknikeri Hüseyin Geçmek’in bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi. Geçmek’in vasiyetinde, “Cenazeme en az 40 arkadaşım gelsin, şahitlik yapsın.” dediği belirtildi. Geçmek’in cenazesi yarın Samsun Salıpazarı ilçesi Kocalar Merkez Mahallesi’nde öğle vaktinde kılınacak namazdan sonra Kocalar Merkez Mahallesi mezarlığına defnedilecek. 37 yaşında hayata gözlerini yuman Hüseyin Geçmek’in 2 ve 9 yaşında 2 çocuğu bulunuyor.



İnsan hakları savunucusu ve DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, konuyla ilgili paylaşımında, “Kanser hastasıydı, infazı uzun süre ertelenmemiş, çile çekmişti.! OHAL/ KHK mağduru 2 çocuk babası Hüseyin Geçmek genç yaşta hakka yürüdü. Samsun’da evinde ziyaret etmiştim “Selamlar sayın vekilim Samsun dan kanser olan infaz ertelenen Hüseyin geçmek vefat etti.” ifadelerini kullandı.




Kanser hastasıydı, infazı uzun süre ertelenmemiş, çile çekmişti.!

OHAL/ KHK mağduru 2 çocuk babası Hüseyin Geçmek genç yaşta hakka yürüdü.

Samsunda evinde ziyaret etmiştim

Selamlar sayın vekilim Samsun dan kanser olan infaz ertelenen Hüseyin geçmek vefat etti pic.twitter.com/VRBuYeHfdh— Ömer Faruk Gergerlioğlu (@gergerliogluof) January 5, 2024

Son güncelleme: 15:25 05.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı