• Turkhane Logo

İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın şartını kabul etti

İmamoğlu son olarak Yıldırım'ın

23:33 28 Mayıs 2019 Salı
İmamoğlu, Binali Yıldırım'ın şartını kabul etti
İmamoğlu son olarak Yıldırım'ın

31 Mart’ta yapılan yerel seçim Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilip seçimin yenilenmesine karar verilmişti. Ekrem İmamoğlu 23 Haziran’da yenileme seçimi öncesi çıktığı programlarda bir süredir Binali Yıldırım ile naklen yayında tartışmak istediğini dile getiriyor. 
İmamoğlu son olarak Yıldırımın Tek bir şartım var, ben İstanbulu konuşmak istiyorum sözlerine cevap verdi. Gayet tabi İstanbulu konuşacağız. Başka ne konuşacağız diyen İmamoğlu, Artı İstanbulla ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. Ama çaldılar ama başka kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var, onları da konuşacağız dedi.
Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu rakibi Binali Yıldırıma naklen yayın teklifi yapmış, Binali Yıldırım da yapılan bu teklife Tek bir şartım var, ben İstanbulu konuşmak istiyorum demişti. Binali Yıldırımın bu şartına yanıt veren Ekrem İmamoğlu, Gayet tabi İstanbulu konuşacağız. Başka ne konuşacağız. İstanbulun projeleri var. Artı İstanbulla ilgili rakibimizin iddiaları var. Bizi zan altında bıraktığı çok uçuk iddiaları var. Ama çaldılar ama başka kavramlarla bizi zan altında bıraktığı konular var onları konuşacağız. Rakibimiz bana aklındaki tüm soruları sorsun tabi İstanbulla ilgili. Memleket meselelerini konuşacak halimiz yok. Onu da konuşuruz ama buna gerek yok. Seçim süreci olsun, projeler olsun İstanbulu ilgilendiren tüm konuları konuşmaya ben razıyım. dedi.

Son güncelleme: 23:33 28.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı