• Turkhane Logo

Göktaş'tan Peker'e: Elinde geleni ardına koyan namerttir

Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabıyla Sedat Peker arasında sosyal medya üzerinden başlayan söz düellosu sürüyor.

09:05 25 Temmuz 2022 Pazartesi
Göktaş'tan Peker'e: Elinde geleni ardına koyan namerttir
Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabıyla Sedat Peker arasında sosyal medya üzerinden başlayan söz düellosu sürüyor.


Ankarada 20 yıl önce evinin önünde suikaste uğrayan Necip Hablemitoğlunun öldürülmesinde planlayıcı olarak aranan eski Özel Kuvvetler mensubu Mustafa Levent Göktaşa ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından yapılan paylaşımlar devam ediyor.

Twitterdan levent_goktas hesabından yapılan açıklamada dün gece saat 10da paylaşımlar yapılacağı belirtilmişti. Ancak paylaşım yerine şu açıklama yapıldı:


Herkese iyi akşamlar. Güven Sorunu olmaması için herhangi bir şüphe olmaması için belgeleri de yarın videolu bir şekilde açıklayacağım. Daha doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım. Kendimi Harp Okulundan mezun olmuş Teğmen gibi hissediyorum.

Göktaşın Beni Sedat Pekerle karıştırmayın sözünü yine Twitter üzerinden Peker cephesinden yanıt geldi. Peker, Yaşar Baba vasıtasıyla bana teklif ettiğin para ile ortadan adam kaldırma tekliflerini de seçimlere 2 ay kala çekeceğim videolarda da konuşacağız yanıtını verdi.

Twitter atışması Levent Göktaş hesabından Pekere verilen yanıtla devam etti:

Sedat Peker küfür hakaret sahibini küçültür. Bana klavye delikanlılığı yapma. Elinden geleni de ardına koyma. Sen Ankara koridorlarından bahsediyorsun. Ben 100 defa ölü bölgesinden girdim çıktım Kuzey Irakta. Ölü bölgesi ne demektir bilir misin sen? %100 PKKnın atış hakimiyetinin olduğu noktalardan girdim çıktım ben. Sen bana Ankara koridorlarından bahsediyorsun. Benim görev yaptığım yerleri rüyanda görsen korkarsın. Elinde geleni ardına koyan namerttir. Azdan az çoktan çok gider. Varsa belgen buyur. Iftira atmakla olmaz.

Son güncelleme: 09:05 25.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı