• Turkhane Logo

Gergerlioğlu: beşizler hasta, anne ile baba olmaz ise bu çocuklar ölür, Allah’tan korkun

00:25 04 Ekim 2023 Çarşamba
Gergerlioğlu: beşizler hasta, anne ile baba olmaz ise bu çocuklar ölür, Allah’tan korkun

YSP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 3 gün önce anne ve babaları tutuklanan beşizlerin fotoğraflarını mecliste göstererek; Hasta olan bu çocukların anne ve babasını tutukluyorsunuz. Anne babaları olmaz ise bu çocuklar ölür. Allah’tan korkun.



Gergerlioğlu’nun mecliste yaptığı konuşma şöyle:



Türkiye‘de o kadar zulüm var ki. 7 yıl önce 850 gr doğan bu beşiz çocuklar gazetelere haber olmuştu. Anne ve babaları cemaat kurumlarında çalıştığı için KHK ile ihraç edilmişti. Anne baba işinden atıldığı halde bu çocukları büyüttü. Bu çocuklarla gurur duyacağınıza siz bu çocukların anne babalarını tutukluyorsunuz. Bu çocuklar beşiz doğdu. Birinin beyninde şant var, şantı annesi yönetiyor. Diğerinin gözlerinde sorun var. Bu çocuklar hasta görmüyor musun? Anne babaları olmaz ise bu çocuklar ölür. İktidardan korkan hakim vicdansızca ana babayı tutukladı. Allah’tan korkun!




YSP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Beşizlerin fotoğraflarını mecliste göstererek; Hasta olan bu çocukların anne ve babasını tutukluyorsunuz. Anne babaları olmaz ise bu çocuklar ölür. Allahtan korkun.
-Türkiye‘de o kadar zulüm var ki. 7 yıl önce 850 gr doğan bu beşiz… pic.twitter.com/jFAwb1i36Z— Aktif Haber (@aktif_haber) October 4, 2023

Son güncelleme: 00:25 04.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı