• Turkhane Logo

Gerçek suçlular kol gezerken, 150 Polisle mazlumlara dron destekli operasyon

18:50 27 Ekim 2023 Cuma
Gerçek suçlular kol gezerken, 150 Polisle mazlumlara dron destekli operasyon





Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin mafya ile para ilişkilerine dair haberler medyada gündem olmaya, gerçek suçlular ise elini kolunu sallayarak gezmeye devam ederken, polis yine masumları insanları hedef aldı, soykırım operasyonlarına devam etti.



Elazıg’da tutuklu yakınlarına maddi yardım sağlamak ve yurt dışı GSM hattı temin etmekle suçlanan 23 kişi Gülen cematine üye olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Mersin’de ise 150 polis benzer suçlamalarla 7 kişiyi yakalamak için dron destekli baskın yaptı; Gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü adli kontrolle serbest bırakıldı.



Elazığ’da Gülen cemaatinine yönelik nefret operasyonları kapsamında 23 kişi gözaltına alındı.



Elazığ merkezli Aydın, Antalya, İstanbul, Kocaeli, Kahramanmaraş, Malatya ve Şırnak illeri olmak üzere 8 ilde düzenleen  operasyonlarda cemaat üyelerine yurt dışından maddi yardım sağladıkları, yurt dışı kaynaklı GSM hattı temin ettikleri ve haklarında işlem yapılan kişilerin yurt dışına çıkışına yardım ettikleri iddiasıyla 23 kişi gözaltına alındı.



150 POLİS 7 KİŞİYİ GÖZALTINA ALMAK İÇİN DRON DESTEKLİ BASKIN YAPTI AMA…



Mersin’de ise aynı iddialarla 7 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler cemaat üyesi oldukları gerekçesiyle esnaftan deprem yardımı toplamak, cezaevinden çıkan cemaat mensuplarına maddi destek sağlamak ve eski öğretmenlerin yurt dışına çıkmaları için referans olmakla suçlandı.



Polis, cezaevinden çıkan kişilere maddi yardım toplamakla suçlanan kişilere 150 polisin katıldığı, dron destekli operasyon düzenledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile salıverildi.

Son güncelleme: 18:50 27.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı