• Turkhane Logo

‘Erdoğan suikast korkusundan her gece farklı odada uyuyor’

Bilgi Aydınlık Yazarı Sabahattin Önkibar'a ait...

14:52 11 Kasım 2017 Cumartesi
‘Erdoğan suikast korkusundan her gece farklı odada uyuyor’
Bilgi Aydınlık Yazarı Sabahattin Önkibar'a ait...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olası bir suikast ihtimaline karşı, her gece sarayın başka bir odasında kaldığını, bu konuda kendisini uyaranın ise MİT olduğu iddia edildi.
Son zamanlarda iktidarla yakın ilişkiler içerisinde olan Perinçek çevresinin gazetesi Aydınlık’ta yazan Sabahattin Önkibar, bugünkü yazısında, MİT’in Erdoğan’ı suikast ihtimaline karşı ısrarla uyardığını belirtti. Önkibar ayrıca Erdoğan’ın tedbir olarak her gece sarayın başka bir odasında uyuduğunu kaleme aldı.

‘EN YAKIN ÇEVRENİZE BİLE DİKKAT EDİN’

Sabahattin Önkibar’ın yazısından bazı bölümler şöyle:

“MİT, Tayyip Erdoğan’a ısrarla şunu anlatıyormuş:
‘Sizi bombalı bir saldırı ya da kazayla değil, içeriden bir suikastle öldürmek istiyorlar. En yakın çevrenize bile dikkat edin!..’
Erdoğan bu uyarıyı dikkate almış olacak ki Saray’ın yüzlerce odalı konut kısmında her akşam başka bir odada yatıyor. Keza yemeklerinde fevkalade dikkatliymiş.
MİT’in bu uyarısı önemli.
… Dolayısıyla böyle bir zeminde Tayyip Erdoğan’ın dikkat etmesi gereken sözde abdestli-namazlı tayfadır… Ben Erdoğan’ın yerinde olsam Alevi-Türkmen çocuklarını Saraya koruma yapardım ki hatırlayın onlardan biri Marmaris’te Erdoğan’ı koruma adına şehit olmuştu.”

Son güncelleme: 14:52 11.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı