• Turkhane Logo

Erdoğan, 'kaçacak' iddiası için konuştu: 'Devletin de milletin de düşmanıdır'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme taşıdığı 'Erdoğan ve ailesi kaçacak' iddiaları için AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ilk kez konuştu. Erdğan

17:01 26 Mayıs 2022 Perşembe
Erdoğan, 'kaçacak' iddiası için konuştu: 'Devletin de milletin de düşmanıdır'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme taşıdığı 'Erdoğan ve ailesi kaçacak' iddiaları için AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ilk kez konuştu. Erdğan

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etik Eğitimi İşbirliği Programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun TURKEN Vakfı belgelerine ilişkin Bu çirkefliğin amacı devleti işleyemez hale getirmek. Böyle bir rezilliğe asla izin veremeyiz. Kaldı ki bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl kârı değildir. İşini yapan her kamu görevlisinin teminatı hukukun ta kendisidir dedi.
 Cumhuriyetin haberine göre AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etik Eğitimi İşbirliği Programında konuşma yaptı. Geçen günlerde Kemal Kılıçdaroğlunun TURKEN Vakfının belgelerini açıklaması siyaset gündemini hareketlendirmişti.
Erdoğan, Kılıçdaroğlunun videosu hakkında Böyle bir rezilliğe asla izin veremeyiz. Kaldı ki bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl kârı değildir dedi.
Erdoğanın açıklamaları: 
DÜŞMANIDIRBu kişi kendisine oy vermedi diye kimi zaman işçiye, kimi zaman çiftçiye hakaret ettiği gibi kimi zaman da kamu görevlilerini alenen hedef göstermektedir. Peki, verdiği karar için hakimi, işlem için polisi, attığı imza için genel müdürü tehdit etmek ne demek? Baskın yapar gibi kamu kurumlarının kapısına dayanmak ne demek? Demokraside böyle bir usül olabilir mi? Asla. Kamu görevlilerinin etik meselesini konuştuğumuz platformda aynı zamanda kamu görevlilerinin hakkını, onurunu savunmak da görevimizdir. Kamu görevlilerimize hukuk sınırları dışında söz söyleyen herkes bu devletin de bu milletin de düşmanıdır. Çünkü bu çirkefliğin amacı devleti işleyemez hale getirmek. Böyle bir rezilliğe asla izin veremeyiz. Kaldı ki bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl kârı değildir. İşini yapan her kamu görevlisinin teminatı hukukun ta kendisidir. Tüm kamu görevlilerimiz müsterih olsunlar. 

Son güncelleme: 17:01 26.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı