• Turkhane Logo

Erdoğan' imzaladı! Dikkat çeken atamalarda Almanya detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan yeni atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı bakanlıklara yapılan atamalara ek olarak Almanya Büyükelçiliği'ne de Ahmet Başar Şen atandı.

10:48 26 Haziran 2021 Cumartesi
Erdoğan' imzaladı! Dikkat çeken atamalarda Almanya detayı
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan yeni atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı bakanlıklara yapılan atamalara ek olarak Almanya Büyükelçiliği'ne de Ahmet Başar Şen atandı.



Almanya Büyükelçiliğine ve bazı bakanlıklar ile kamu kuruluşlarına yapılan atamalar, Resmi Gazetede yayımlandı. Kararlarda Almanya Büyükelçiliğine Ahmet Başar Şen atanırken Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanına da Engin Karabaşın atandığı kaydedildi.

KRİTİK ATAMALARA RESMİ GAZETEDE


Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla yayımlanan kararla, Almanya Federal Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Protokol Genel Müdürü Ahmet Başar Şen atandı. Kararda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Dr. Ali Osman Akalanın, Türk Akreditasyon Kurumu Genel Sekreter Yardımcılığına Serhat Gökün, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Sezgin Demircioğluun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Erdal Aydının atandığı belirtildi. Atamaların, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci ve 3üncü maddeleri gereğince yapıldığı aktarıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Resmi Gazetede yayımlanan kararda Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Abdulvahit Sözüerin görevden alındığı ve Sözüerin yerine Engin Karabaşın atandığı kaydedildi.

Kararın, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci, 3üncü ve 4üncü maddeleri gereği verildiği bildirildi.

Kararda, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci ve 3üncü maddeleri gereğince, Güneydoğu Anadaolu Projesi Bölge Kalınma İdaresi Başkan Yardımcılığına Nusret Mutlunun, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcılığına ise Murat Karakoyunlunun atandığı kaydedildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliklerine de 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci ve 3üncü maddeleri gereğince Ömer Faruk Koç, Hamza Sayan, Oktay Altın ve Eren Seçilmiş atandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi üyeliğine ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2nci ve 3üncü maddeleri gereği ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnemisinin 700üncü maddesi gereğince Dursun Topaloğlu ve Adnan Er atandı.

Son güncelleme: 10:48 26.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı