• Turkhane Logo

Dilipak: Umarım birileri bu tespitleri ciddiye alır, yoksa halk gereğini yapacaktır

AKP'de yerel seçimler sonrası öz eleştiri ve "kaybetme" temalı yazılar revaçta.

14:00 04 Mayıs 2019 Cumartesi
Dilipak: Umarım birileri bu tespitleri ciddiye alır, yoksa halk gereğini yapacaktır
AKP'de yerel seçimler sonrası öz eleştiri ve "kaybetme" temalı yazılar revaçta.




Yeni Aki yazarı Abdurrahman Dilipak da AKPye en ağır eleştirileri yönelten isimerin başında geliyor.


Dilipak, Aksaraylı parti içinde bir avukat olan İbrahim Ergin’in değerlendirmelerine yer veriyor.

Ergin, Ak Partide çalışmayan, davanın özünü kaybetmiş kişilerin bu seçimde elenmesi mutlaktır. Çünkü ya parti bunları ayıklayacak yoksa bu ayıklama görevini seçmen yapacak gibi görünmektedir diyor ve ekliyor:

Ak Partinin mevcut seçimden başarı ile çıkabilmesinin en önemli anahtarı; adaylarını, vatandaşın ben de olsam bunu aday yapardım isabetini yakalamasına bağlıdır. Son dönemki, dövizin oynaklığı, mevcut zamlar, kamunun önü alınamaz israfı, belediyelerin şımarıklığı, vatandaşın bazı şeyleri sorgulamasına yol açmıştır.

Dilipak, bu uyarıların çok önemli olduğunun altını çizerek, Yoksa halk gereğini yapmaya kararlı görünmektedir diyor ve ekliyor:

Azrail’in ayak sesleri duyulmaz. Umarım birileri bu tespitleri ciddiye alır. Bir hukuk adamı bu şahitliği ile huzura yükseldi.

Gördük ki, kibir ve güç sarhoşu olanlar yapılan ikazı dikkate almıyorlar. İktidarı takip eden, azınlık bir grup var, çıkarı için kılçığı alınmış hamsi gibi her yöne yatan diyen Dilipak, Şimdi biz iktidardayız ve sizce, bu hamsi kılıklılar şimdi nerededir? Acıyı kabullenmeye görmesin insan, sonrasında, hiçbir acı artık canını acıtamıyor görüşünü dile getiriyor.

Dilipaka göre, Ak Partinin yerel seçimlerde başarılı olmasının en önemli reçetesi, seçmene, ben seninim, sen bensin duygusunu aşılamasına bağlı.

Şu an ki ülkemizin ve milletimizin yaptığı mücadele ekonomik milli mücadeledir diyen Dilipak, Eleştirinin verdiği zarardan daha büyük olanı, eleştiriye tahammülsüzlüktür. Eleştiriye tahammül etmez isen, bu sefer eleştiri karşına dedikodu olarak çıkar yorumunu yapıyor.

Son güncelleme: 14:00 04.05.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı