• Turkhane Logo

Devlet Bahçeli, sosyal medyaya sansür istedi:

Sınırlandırılması hayat memat konusudur

16:22 01 Eylül 2022 Perşembe
Devlet Bahçeli, sosyal medyaya sansür istedi:
Sınırlandırılması hayat memat konusudur


MHP lideri Devlet Bahçeli, son yaşanan yolsuzluk ve Saray’a uzanan rüşvet ağı tartışmaları odağında sosyal medyayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, sosyal medyanın ‘ahlaki ve hukuki açıdan sınırlandırılmasının hayat memat meselesi’ olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısının ardından basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin gündemindeki konulardan biri de sosyal medya düzenlemesiydi. Şunları söyledi:


Son gelişmeler göstermiştir ki, sosyal medyanın mutlak surette denetim altına alınması şarttır. Bunun yanı sıra ahlaki ve hukuki açıdan sınırlandırılması hayat memat konusudur.
Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde TMBB çalışmalarına başlar başlamaz, hazırlığı büyük oranda tamamlanmış olan sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak gittikçe büyüyen, huzur ve güvenliğimizi artan şekilde yutan karadelik, hukuki bir temele bağlanmalıdır.
Milli birlik ve beraberliğimiz sosyal medyanın dipsiz kuyularında tahrip edilemeyecektir. Böylesi bir zillete asla müsaade edilmeyecektir. Türkiye bir hukuk devletidir

Son güncelleme: 16:22 01.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı