• Turkhane Logo

CHP’li Özcan’dan Saray’a rest: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım

Mültecilerin su faturalarına 10 kat zam sözleri tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi’nde kendini eleştiren AKP’li üyelere çay fırlatmasıyla da gündem oldu.

11:21 07 Ağustos 2021 Cumartesi
CHP’li Özcan’dan Saray’a rest: Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım
Mültecilerin su faturalarına 10 kat zam sözleri tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclisi’nde kendini eleştiren AKP’li üyelere çay fırlatmasıyla da gündem oldu.


Bu olaylar sonrasında belediyeye kayyum atanacağının söylemleri üzerine Özcan, “Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi.

Mültecilerin kullandığı suya zam teklifi ve belediye meclisinde AKP’li üyelerin üzerine çay fırlatmasıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyeye kayyum atanacağı iddialarına tepki gösterip “Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi. .


FISILTILAR GELİYOR, KAYYUM ATANACAKMIŞ

Kişisel hesabından yaptığı paylaşımda “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun deyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar. Bana kayyım atayacak adamın alnını karışlarım” diyen Özcan, “Kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? ‘Darbeci ABD’ dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak? Kim? Onu söylüyorum” dedi. Ankara’dan kayyum fısıltılarının geldiğini belirten Özcan, “Birileri bunu durdursun diyor. Nasıl durduracak? Böyle fısıltılar geliyor Ankara’dan, kayyum atanacakmış. Hadi oradan, kardeşim! Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana ‘Bu yola çık’ diyen de halk, ‘Dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi.
  Birileri Tanju Özcan’ı durdursun diyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar..Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım. pic.twitter.com/lRTyc3ra4m — Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) August 6, 2021
AKP’Lİ ÜYELERE ERDOĞAN GİBİ ÇAY FIRLATTI

Bolu’da barınan mültecilerin su ve vergilerine 10 kat zam yapacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Özcan, meclis toplantısındaki oylama sırasında ısrarla söz isteyen AKP’li üyelere, sel, yangın, deprem bölgelerinde halka çay fırlatmasıyla tepki çeken AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a göndermede bulunarak, “İlla Cumhurbaşkanı gibi mi yapayım sizi sakinleştirmek için?” diyerek masasının altında bulunan poşet çayları fırlattı. Özcan, bu açıklama ve davranışından dolayı aldığı desteğin yanı sıra tepki de çekti.
  Akit: Tanju Özcan Meclis üyelerine çay fırlatarak saygısızlık yaptı — Tele1 TV (@tele1comtr) August 4, 2021  

Son güncelleme: 11:21 07.08.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı